Beckham vtipkuje na adresu vlastného syna: Čo mu to napísal na Instagrame?

Cez sociálne siete vyzerajú ako súdržná rodina. Občas si vystreliť jeden z druhého však dokážu aj u Beckhamovcov.

12.05.2021 11:30
david2007 Foto:
Futbalista David Beckham na zábere z roku 2007.
debata

Stalo sa tak aj naposledy, keď sa prostredný zo synov Victorie a Davida Beckhamovcov, Romeo Beckham pochválil novým účesom. Na Instagrame zverejnil záber s odfarbenými platinovými blond vlasmi, za ktoré sa mu dostalo množstvo pochvalných a nadšených reakcií. Medzi tými, ktorí sa zapojili do komentárov priamo na sieti, bol však aj jeho slávny otec.

„Dobré vlasy! Zaujímalo by ma, od koho prišiel ten nápad,“ podpichol svojho syna známy futbalista. Fanúšikovia Davida Beckhama dobre vedia, že myslel sám seba a svoj slávny účes, ktorý ešte začiatkom nového milénia predvádzal na futbalovom trávniku. Jeho odfarbené platinové vlasy vtedy inšpirovali mnoho britských mužov a chlapcov k vizuálnej zmene. A zdá sa, že inšpiruje aj po rokoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ROMEO (@romeobeckham)

David Beckham má zjavne v obľube robiť si žarty aj pri vlastných synoch. Mnohí užívatelia sociálnych sietí si ešte pamätajú moment, keď sa na Instagrame miliónom sledovateľov chválil jeho najstarší syn Brooklyn a ďakoval svojim „followerom“ v krátkom videu. Uprostred nahrávky do záberu vbehol slávny otec a pripomenul, že on má sledovateľov vyše 50 miliónov.

Nič dlžný však nezostávajú známemu britskému rodákovi ani jeho ratolesti. Synovia si naposledy strieľali z vlastného otca počas osláv Veľkej noci, keď poukazovali na fakt, že je asi jediný, kto je tradíciami nadšený a že už je teda zjavne „stará škola“. Všetko pritom s láskou a podporou sleduje aj ženská „hlava“ rodiny – dizajnérka a bývalá speváčka Victoria Beckham, ktorá sama je na sociálnych sieťach veľmi aktívna a ktorá zvyčajne prispieva pod odkazy všetkých svojich blízkych.

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #David Beckham #podoba #Romeo Beckham

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...