Nicki Minaj si obula zatracované topánky, ktoré nosia tisíce Slovákov: Čo prišlo, šokuje!

Medzi módnymi fajnšmekrami sú zvyčajne zatracované a často označované za najpríšernejšie vyzerajúcu obuv. Robia si z nich žarty vo filmoch aj na sociálnych sieťach, no napriek tomu ich nosia milióny ľudí. A ďalšie možno ešte pribudnú.

13.05.2021 00:18
debata (1)

Reč je o známej obuvi pod názvom Crocs a o nárast popularity sa postarala známa americká raperka Nicki Minaj. Stačilo, aby sa v ružovom páre gumených topánok, ktoré sú ozdobené štrasovou dekoráciou, objavila na sociálnej sieti Twitter.

Ako uvádza stránka PageSix.com, výsledkom zverejnenia záberu bol nárast dopytu o neuveriteľných 4900 percent, pričom špeciálne sa kupujúci zamerali práve na ružový model, ktorý raperka predvádzala. V jednom momente dokonca záujem amerických zákazníkov spôsobil kolaps internetovej stránky značky a nakupovať sa nedalo niekoľko minút.

Značka napriek svojej rozporuplnej povesti v módnom svete, zažíva posledné mesiace opäť boom a vzrast záujmu. Dôvodom sú aj rozličné spojenia so známymi menami, ktoré sa postarali o limitované edície. Jednu z nich má na svedomí napríklad aj Justin Bieber.

Už v minulosti s topánkami Crocs pracoval v jednej zo svojich kolekcií aj britský dizajnér Christopher Kane. A záujem o obuv z dielne tejto firmy vzrástol aj počas nedávnych Oscarov. Vtedy sa totiž hudobný producent a dídžej Questlove objavil na červenom koberci v páre zlatých „Crocsov“.

zväčšiť Questlove dorazil na červený koberec v zlatých... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
93rd Academy Awards - Arrivals Questlove dorazil na červený koberec v zlatých "crocsoch".

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Nicki Minaj #obuv #dopyt #Crocs

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...