Mačička rada hryzie, odkazuje Britney Spears! Okrem zúbkov tasí nové vlasy

Plavovláska, brunetka a dokonca aj dáma bez vlasov. Speváčku Britney Spearsovú si jej fanúšikovia pamätajú v mnohých podobách. Pribudla k nim ďalšia.

14.05.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

V pondelok zverejnila popová princezná na svojom konte na Instagrame sériu nových záberov a videí. Prekvapením pre mnohých bola podoba jej účesu. Plavé kadere, ktorými je Britney povestná, tentoraz koloroval jej kaderník ružovými odleskami. Zmena to síce nie je radikálna, ale rozhodne sa tiež nedá prehliadnuť. Spears ju tiež doplnila sexy outfitom. V minulosti si už podobný experiment vyskúšala, vtedy dokonca mali jej blond vlasy fialový nádych.

„Mačička rada hryzie,“ napísala Spears k sérii záberov, na ktorých má oblečený overal so zvieracou potlačou. Ten vystriedal podobný model v zelenej farbe a s metalickou úpravou.

Podľa portálu PageSix.com, nie je Britney Spears prvou celebritou, ktorá prepadla popularite ružového melíru vo vlasoch. Podobné už vyskúšala napríklad modelka a moderátorka Chrissy Teigen či herečka Sarah Paulson.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Spearsovej meno sa v posledných mesiacoch objavuje v súvislosti s prípadom zverenej starostlivosti. Nad speváčkou ju totiž stále má jej otec Jamie Spears, ktorému súd zveril možnosť zastupovať dcéru a vykonávať za ňu dôležité právne úkony už v roku 2008. Vtedy Spears prekonala duševný kolaps a niekoľko mesiacov sa musela liečiť.

Podľa viacerých zdrojov však za posledné roky vzťah otca a dcéry utrpel práve tým, že Jamie Spears rozhoduje za svoju ratolesť vo väčšine dôležitých životných rozhodnutí a, samozrejme, aj v pracovnej sfére. Spears si však zároveň vraj uvedomuje, že celý proces nemôže prebehnúť zo dňa na deň a žiada si čas.

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Instagram #Britney Spears #ružová

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...