Pripadal som si ako v zoo či ako hrdina v seriáli! Takto vnímal Harry svoj predošlý život

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu odišli pred vyše rokom z Británie, aby mohli viesť nezávislejší život.

14.05.2021 14:00
Harry Foto: ,
Princ Harry.
debata (2)

Rok po tom, čo sa britský princ Harry s manželkou Meghan vzdali svojich povinností a práv v kráľovskej rodine, sa londýnske múzeum voskových Made Tussauds rozhodlo ich postavy presťahovať od predstaviteľov britskej monarchie do časti venovanej hollywoodskym celebritám.

alžbeta II Čítajte viac Kráľovná Alžbeta II. na verejnosti! Pohľad, ktorý sa naskytol, bol smutný

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexe sa odsťahovali do Kalifornie, aby tam mohli viesť nezávislejší život. Nadviazali spoluprácu so spoločnosťami ako Netflix, Spotify a Apple.

Harry Čítajte viac Británia vo veľkom stávkuje na meno dcérky Harryho a Meghan, víťazom zatiaľ je...

„Figuríny Harryho a Meghan sme premiestnili do časti venovanej celebritám, aby sme pripomenuli ich presťahovanie z Frogmore do Hollywoodu,“ uviedlo múzeum. Frogmore Cottage bolo sídlo Harryho a Meghan v Británii. Voskové figuríny vojvodu a vojvodkyne zo Sussexe majú na sebe rovnaké oblečenie ako v deň, keď oznámili zasnúbenie.

Reuters uvádza, že na streamovacej službe Apple TV + bude mať tento mesiac premiéru televízny dokument o psychickom zdraví, vytvorený princom Harrym a americkou moderátorkou Oprah Winfreyovou. Pred uvedením dokumentu Harry v podcaste herca Daxa Shepharda povedal, že si v minulosti pripadal ako vo filme Truman Show, kde hlavný hrdina do pokročilej dospelosti netuší, že je hviezdou obľúbeného seriálu. „Ako v Truman Show alebo v zoo,“ opísal v spomínanom podcaste princ Harry.

Prezradil tiež, že po presťahovaní do Kalifornie má s manželkou Meghan a synom Archiem viac slobody. „Môžem zobrať Archieho na sedačku na bicykli. Skôr by niečo také neprichádzalo do úvahy,“ povedal.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...