Williama otázky na verejnosti nezaskočia! Na túto zareagoval okamžite, dodať niet čo

Princ William a vojvodkyňa Kate sa po smrti princa Philipa vrhli do pracovného kolotoča.

15.05.2021 13:40
william Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy vo Wolverhamptone.
debata

Čoraz častejšie je ich vidieť na verejnosti, svoje tváre „prepožičiavajú“ dobrej veci v mnohých oblastiach. Aktuálne spolu zavítali do Wolverhamptonu, aby svojou prítomnosťou upriamili pozornosť na propagáciu programu starostlivosti o duševné zdravie.

Manželia si v obklopení mladých ľudí počas návštevy vyskúšali naozaj všetko-možné – zahrali si futbal, ping-pong, trúfli si na lukostreľbu a takisto sa postarali o zvieratá, ktoré v centre pre mládež chovajú.

Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy...
Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy...
+2Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy...

Počas stretnutia s deťmi a tínedžermi padla smerom k princovi Williamovi z úst jedného chlapca otázka: „Ako by sme vás mali oslovovať?“ A William na to zareagoval: „Menom, a to je William. Ak ma oslovíte Dave, potom vám zrejme neodpoviem,“ zažartoval britský princ, ako ho cituje stránka mirror.co.uk.

charlotte Čítajte viac Na mamu či na otca? Kate a William zverejnili nový záber Charlotte, oslavuje 6 rokov

Podobne dobre naladená bola aj 39-ročná trojnásobná mama. Počas lukostreľby si nechala poradiť od menšieho dievčatka, ako na to. Po športovom vyžití smerovali ich kroky na stanicu, kde sa deti starajú o rôzne drobné zvieratá. Kate si tak zblízka obzrela napríklad malého leguána, William zobral do dlaní drobného zajaca.

Ako kráľovský pár predviedol už koncom apríla, kedy sa na verejnosti objavil prvý raz od pohrebu princa Philipa, smútok či napätie nechávajú doma. Škandál okolo vystúpenia princa Harryho u Oprah Winfreyovej vzťahy medzi členmi rodiny výrazne naštrbil, verejnosti však William a Kate ukazujú vždy len radosť a pohodu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...