Bez kamier nevydrží! Paris Hilton a jej príbeh lásky ako nová reality šou

Paris Hilton sa vracia k televíznej doku-reality šou. "Paris in Love" zobrazí jej milostný príbeh so snúbencom Carterom Reumom a takisto ich spoločnú cestu k oltáru.

17.05.2021 00:00
paris hilton Foto:
Paris Hilton.
debata

Paris Hilton (40) plánuje svoj návrat na pôdu televíznej reality šou. Bohatú dedičku zachytí nový projekt, ktorý ohlásila americká streamovacia služba Peacock. 13-dielna séria zobrazí Hilton na ceste k oltáru a je postavená na jej príbehu lásky s podnikateľom Carterom Reumom (40). Ako povedala americká blond hviezda v rozhovore pre „Wall Street Journal“, pre jej opätovné vystúpenie v reality šou bolo nevyhnutné isté presviedčanie. Za posledných pár rokov jej na stole pristálo niekoľko podobných ponúk, boháčka však "chňapla“ až po tejto.

Paris Hilton Čítajte viac Boháčka Paris Hilton: Nie som ani zďaleka hlúpa

V roku 2020 predstavila dokument s názvom „This is Paris“, v ktorom podľa svojich slov ukázala verejnosti svoje pravé ja. Ako vtedy ešte dodala, došlo jej, že sa nechce do histórie zapísať ako hlúpe, bohaté, blond dievča.

Ako tvrdí ona sama, momentálne je vo svojom živote šťastnejšia než kedykoľvek predtým a svojim fanúšikom chce ukázať, že sa konečne aj ona dočká svojho rozprávkového kon­ca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....