Hviezda Prcičiek si vyrazila na pláž: V bikinách kedysi a dnes? Rozdiel zbadáte!

Hoci jej herecká kariéra sa odohráva skôr v subžánri céčkových paródií, mediálny záujem dokáže vzbudiť ešte stále. Niekdajšia hviezda hitu Prci, prci, prcičky tak urobila aj pred pár dňami na pláži v Miami.

17.05.2021 00:00
610515693 Foto:
Americká herečka Tara Reid na pláži v Miami.
debata (1)

Herečka Tara Reid, ktorá stvárnila jednu z postáv v dnes už kultovej komédii z roku 1999, sa v spoločnosti priateľov objavila na pláži a, samozrejme, okamžite prilákala paparazzov. Oblečená v bikinách zložených z dvoch rozdielnych kusov plážovej garderóby, si užila osvieženie v mori a následne aj pózovanie na pláži so skupinkou známych.

Pri Reidovej už niekoľko rokov púta pozornosť aj jej fyzická podoba. V minulosti hviezda často čelila podozreniam a dohadom médií o tom, že trpí anorexiou. Ona sama to však viackrát dementovala. Na jej vzhľade sa však zjavne podpísal divoký životný štýl, množstvo večierkov a pravdepodobne aj nie príliš zdravé slnenie sa či stravovanie.

Herečka Tara Reid na zábere z roku 2000. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 99439067 Herečka Tara Reid na zábere z roku 2000.

Dnes má Tara Reid 45 rokov a stále sa príležitostne objaví na nejakej spoločenskej či šoubiznisovej akcii. V pozornosti sa udržiava aj vďaka účinkovaniu vo frančíze s názvom Sharkanado, ktorá sa radí do žánru céčkových parodických hororov. Tie sú zvyčajne až také nevydarené a pritiahnuté za vlasy až sa z nich nejakým spôsobom stane kultový počin.

O kulte, už v tom vážnejšom ponímaní sa dá hovoriť v prípade filmu American Pie (a jeho menej vydarených pokračovaniach). Ako však nedávno Reid naznačila, zdá sa, že tvorcovia plánujú návrat hrdinov v poradí už piatom filme. „Dostala som do ruky scenár a to, čo som si čítala, bolo skvelé. Asi najlepší z doterajších príbehov,“ uviedla pred časom Reid. „Neviem, kedy presne, by sme mohli začať s nakrúcaním, ale myšlienka znovuspojenia tu je a veľmi sa teším, keď sa nám podarí naplniť ju a priniesť divákom veľa zábavy,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #film #pláž #bikiny #Tara Reid

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....