Brad Pitt je v koncoch! Toto si nezaslúžil, je o tom presvedčený

Od momentu, kedy v roku 2016 Brad Pitt (57) a Angelina Jolie (45) ohlásili nečakane rozchod, prebieha medzi dvojicou "vojna".

17.05.2021 12:00
Brad Pitt Foto:
Brad Pitt.
debata

Hlavnou témou je ich šesť detí a Pittove stretávanie sa s nimi. Hoci istý čas to vyzeralo, že slávna dvojica našla spoločnú reč a paparazzi vtedy zachytili pár razy herca, ako odchádza z rezidencie svojej exmanželky v Los Feliz, teraz je vojna opäť v plnom prúde. Jolie 12. marca vytiahla nečakanú „bombu“. Údajne predložila súdu dokumenty, v ktorých tvrdila, že existujú dôkazy o "domácom násilí“ zo strany Pitta.

Herec Brad Pitt. Čítajte viac Prichytený! Brad Pitt sa rútil na motorke z domu svojej ex! Ktorej?

„Bradovo srdce je odvtedy zlomené,“ uvádza zdroj z hercovho okolia, ktorý cituje magazín OK!. Ako sa v článku ďalej uvádza, Pitt je so silami v koncoch a „konečne pustí do sveta aj svoju stranu príbehu“.

„Povedal, že si to nezaslúži. Bitka o deti mu toho toľko vzala, že to na ňom môže každý vidieť.“ Pitt údajne robí všetko pre to, aby bol v kontakte so svojimi deťmi, zatiaľ, čo sa čaká na definitívne vyriešenie prípadu zo strany súdov. Najhoršie je však pre herca to, koľko času už v súvislosti s deťmi stratil. „Brad je zdrvený, pretože má pocit, že práve v týchto rozhodujúcich rokoch ich vývoja stráca drahocenný čas, ktorý mal prežiť s nimi,“ uviedol spomínaný zdroj pre OK!

Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia - Maddox Jolie-Pitt (vľavo) a Pax Jolie-Pitt. Čítajte viac Angelina vraj má dôkaz o Pittovom domácom násilí! Proti otcovi svedčil už syn Maddox

V marci priniesli americké médiá správu, že Angelina Jolie chce na súde preukázať, že jej exmanžel Brad Pitt sa dopustil domáceho násilia a dosiahnuť tak, aby mu súd nepriznal striedavú starostlivosť. Svedčiť mali samotné deti. Podľa marcových informácií magazínu US Weekly sa tak už aj stalo. Pred súd postavil najstarší syn, dnes už dospelý Maddox. Práve chlapec, ktorý sa narodil v Kambodži a ktorého si Jolie osvojila ešte ako rozvedená herečka po skrachovanom manželstve s Billym Bobom Thorntonom, mal pred pár rokmi podnietiť rozchod páru. Na rozhodnutie súdu však slávny pár stále čaká.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....