Takže je to pravda?! Rita Ora zbalila ďalšieho slávneho muža, je to režisér...

Už niekoľko týždňov sa o tom šušká, ale teraz to definitívne potvrdili sami. Speváčka Rita Ora randí s novým mužom. A je to slávny režisér!

18.05.2021 00:48
608867343 Foto:
Speváčka Rita Ora a režisér Taika Waititi na zábere z konca apríla 2021.
debata

Reč je o novozélandskom rodákovi Taikovi Waititim, ktorý je podpísaný pod tretím filmom o Thorovi ale tiež na Oscara nominovanej snímke Králiček JoJo. Dvojicu zachytili počas uplynulého víkendu objektívy paparazzov v uliciach Sydney.

Nie je to prvýkrát, čo sa britská speváčka a režisér objavil jeden vedľa druhého. Keď sa však koncom apríla vybrali na premiéru reality-šou Ru Paul Drag Race, mnohí to prisudzovali faktu, že išlo po dlhom čase o jednu z veľkých televíznych premiér a obaja boli prominentnými hosťami.

Neskôr však dvojicu zachytili aj na spoločnom obede v jednej z reštaurácií v Sydney, kde sa okrem nich nachádzal napríklad aj herec Russell Crowe či Sacha Baron Cohen. No a dnes už je jasné, že Rita a Taika tvoria pár v súkromí a stretávajú sa pravidelne.

Tridsaťročná spevácka hviezda a o pätnásť rokov starší režisér sa objavili v uliciach Sydney, pričom sa viedli za ruky, prípadne Waititi objímal svoju partnerku rukou okolo ramena. Kráska s albánskou krvou v žilách sa už niekoľko týždňov nachádza v Austrálii, z ktorej sa v posledných mesiacoch stalo útočisko mnohých hviezd šoubiznisu. Určite aj preto, že kontinent si veľmi prísne strážil šírenie pandémie a je jednou z krajín sveta, kde je výskyt koronavírusu veľmi nízky a pravidelne potláčaný.

Tým sa s Austrálie stala lukratívna destinácia pre mnohých filmárov a tvorcov televíznych programov. Aj Waititi už niekoľko týždňov nakrúca u protinožcov štvrtý film o Thorovi, v ktorom sa okrem Chrisa Hemswortha objaví aj herečka Natalie Portman. Tá tiež prebýva v Austrálii už niekoľko mesiacov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Rita Ora #pár #dvojica #Taika Waititi

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...