Poláková síce v Teleráne končí, ale slzy neroní! Počas víkendu bol dôvod na oslavu, po jej boku stál...

Sympatická Adriana Poláková je síce roky spojená s rannou šou na Markíze, ale ocenenie jej vynieslo pôsobenie v inej sfére.

17.05.2021 09:00
Moderátorská dvojica Adriana Poláková a Daro... Foto:
Moderátorská dvojica Telerána - Adriana Poláková a Daro Richter.
debata

Len pred pár dňami sa fanúšikovia rannej relácie Markízy, Telerána, dozvedeli smutnú správu – jedna zo stálych dvojíc relácie končí. Koncom júla sa tak pred kamerami rannej šou poslednýkrát objaví duo v zložení Adriana Poláková a Dárius Richter. Poláková bola súčasťou Telerána od roku 2005, o dva roky neskôr sa k nej pridal Richter.

teleráno, Čítajte viac Smutná správa a šok pre fanúšikov Telerána: Rozlúčka po 14 rokoch

44-ročná Poláková však „nežije“ iba Teleránom. Už dlhé roky sa jej meno spája aj s pečením, práve v tomto „sladkom odvetví“ našla sympatická tmavovláska svoje uplatnenie. Ako šikovná cukrárka sa divákom prihovárala aj z telezívnej obrazovky, na konte má takisto knihy ako Napečené s láskou 1 a 2 či Napečené!. A, samozrejme, pečenie jej prinieslo tisíce fanúšikov aj na sociálnych sieťach, z moderátorky sa tak stala sledovaná influencerka.

Facebookovú stránku Adriana Poláková – Napečené s láskou sleduje takmer 180 000 fanúšikov, jej Instagram má takmer 100 000 sledo­vateľov. Týmto spôsobom „šíri“ svoje recepty či tipy na pečenie do sveta. A s veľkým úspechom. Dôkazom je aj fakt, že Poláková sa aktuálne opäť teší z ocenenia Social Awards Slovakia v kategórii Food, ktoré do jej rúk putovalo už druhý raz za sebou. Cenu si prevzala spolu s ďalšími ocenenými počas víkendu, za hlasy v ankete sa Poláková poďakovala aj na sociálnych sieťach. "Veľmi ďakujem, obhájili sme minuloročné víťazstvo, napísala na facebooku Adriana Poláková – Napečené s láskou, poďakovanie zverejnila aj na Instagrame. Polákovú na podujatí sprevádzal práve kolega z Telerána, Dárius Richter.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Teleráno (@telerano)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adriana Poláková

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...