To sa im naozaj podarilo utajiť? Harry a Meghan si užili dovolenku v spoločnosti tohto slávneho páru

Ako vyšlo najavo až teraz, dva prominentné páry majú k sebe zjavne ešte bližšie, než sa mohlo zdať na prvý pohľad.

18.05.2021 12:00
Harry Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan - archívny záber.
debata

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan po svadbe tajne trávili dovolenku s Georgom a Amal Clooneyovcami pri jazere Como bez toho, aby to médiá zaregistrovali. Medzi pármi panuje priateľstvo, slávny herec s manželkou boli aj hosťami na svadbe britského princa s americkou herečkou, ktorá sa konala v máji v roku 2018.

Harry Čítajte viac Británia vo veľkom stávkuje na meno dcérky Harryho a Meghan, víťazom zatiaľ je...

Ako vyšlo najavo až teraz, dva prominentné páry majú k sebe zjavne ešte bližšie, než sa mohlo zdať na prvý pohľad. Ako informuje magazín „Us Weekly“ princ Harry a jeho manželka Meghan strávili po svadbe v auguste 2018 dovolenku v luxusnej vile Clooneyovcov pri talianskom jazere Como.

„Clooneyovci osobne pozvali Meghan a Harryho na začiatku leta 2018 k nim domov,“ opísal zdroj spomínanému magazínu. „George a Amal boli radi, že vo svojom veľkom sídle hostili Meghan a Harryho. Harryho a Georgea spája zvláštne puto a je medzi nimi silné priateľstvo.“

william Čítajte viac Williama otázky na verejnosti nezaskočia! Na túto zareagoval okamžite, dodať niet čo

Kráľovský pár vie, že s Clooneyovcami sa môže cítiť bezpečne, čo sa fotografov týka, pretože George a Amal tiež oceňujú súkromie a diskrétnosť, ktoré si môžu napriek svojmu statusu svetových celebrít vychutnať práve v ich talianskom útočisku. Súkromný život si dokážu uchrániť.

Aj neprestajný tlak médií spôsobil, že Harry s Meghan vymenili Britániu za slnečnú Kaliforniu, v ktorej sa udomácnili. Ich luxusné sídlo v Montecito je dokonale chránené pred okolitým svetom, ako sa však Harry pred časom vyjadril, život v Kalifornii im poskytuje viac slobody, môže napríklad svojho syna Archieho povoziť v sedačke na bicykli bez toho, aby ho prenasledovalo tucet fotografov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...