Dcéra si o mne myslela, že som totálny lúzer, prezradila Gwyneth Paltrow

Mať doma tínedžera nie je jednoduchá vec. Potvrdili by to mnohí rodičia, aj tí hviezdni. Radí sa ku nim tiež herečka Gwyneth Paltrow.

19.05.2021 00:00
gwzneth Foto:
Herečka Gwyneth Paltrow.
debata

Hviezda filmu Zamilovaný Shakespeare či série o Iron Manovi sa nedávno v rozhovore pre magazín People zverila s tým, že s dcérou Apple konečne našli spoločne reč v jednej oblasti, ktorá ich donedávna rozdeľovala. Mala na mysli jej vlastný štýl.

„Mojej dcére sa konečne páči môj štýl, čo je super, pretože sme mali fázu, keď si o mne myslela, že som totálny lúzer,“ vysvetlila plavovlasá herečka. Priznala však tiež, že keď príde na nakupovanie oblečenie či výber doplnkov, jej staršia ratolesť odmieta prijímať od nej akékoľvek rady.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

„Nechce žiadnu radu, nech sa týka čohokoľvek,“ pokračovala Paltrow. „Má svoje obľúbené online obchody. Vie presne, čo chce a odkiaľ,“ vysvetlila tiež herečka, ktorá zároveň priznala, že syn Moses je úplný protipól svojej staršej sestry.

Obe deti má držiteľka Oscara z manželstva s hudobníkom Chrisom Martinom. Dnes je Paltrow vydatá za producenta Brada Falchuka a obe deti žijú prevažne v ich spoločnej domácnosti. S exmanželom Martinom je však blondínka vo skvelom priateľskom vzťahu a tak vraj všetci fungujú ako jedna veľká rodina.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Gwyneth Paltrow #štýl

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...