Porušila nová Miss Universe pravidlá? Namiesto škandálu sa smeje, tu je pravda

V nedeľu ju korunovali za novú Miss Universe. Mexická kráska Andrea Meza však pár hodín po triumfe v súťaži čelila neprajníkom a ich klebetám, ktoré ju mali pripraviť o titul.

20.05.2021 00:00
Miss Universe Andrea Meza Visits the Empire... Foto: ,
Novozvolená Miss Universe Andrea Meza z Mexika počas fotenia v priestoroch mrakodrapu Empire State Building v New Yorku.
debata

Viacerí anonymní užívatelia začali na internete upozorňovať, že Andrea Meza mala porušiť jedno zo zásadných pravidiel súťaže – byť vydatá. Tvrdenia sa opierali o zábery, na ktorých Meza pózuje vo svadobných šatách a romanticky sa túli k fešnému ženíchovi. Pravda je však, ako Meza sama vysvetlila, úplne inde.

Záber pochádza z jej modelkovských aktivít a keďže pracuje aj ako ambasádorka turistickej oblasti Mexika, v ktorej žije, počas jedného z fotení sa zahrala na nevestu. „Je to smiešne, pretože chlapec, ktorý je so mnou na obrázku, je najmladší brat jednej z mojich najlepších priateliek. Má 21, je to ešte dieťa. A pobavilo ma to, lebo každý to bral tak vážne,“ citoval Mezu portál Insider.com.

Nová Miss Universe Andrea Meza z Mexika.
Novozvolená Miss Universe Andrea Meza z Mexika...
+3Novozvolená Miss Universe Andrea Meza z Mexika...

Fotografiu zverejnila Meza na vlastnom profile ešte v roku 2019, pričom k nej pripojila len stručný dátum a emotikon zásnubného prsteňa. Dnes tvrdí, že vtedy nebola ešte v žiadnej súťaži a zdalo sa jej vtipné urobiť si takýto humor z profesionálneho fotenia. „Mysleli sme si, že bude zábavné vystreliť si takto z našich kamarátov a použiť takýto popis,“ komentovala Meza.

611097376 Čítajte viac Svet má novú kráľovnú krásy! Miss Universe je Mexičanka s dokonalým telom

Pod záberom pribudli odkazy v podobe Mrs. Universe a obvinenia, že porušila pravidlá. Meza si však stojí za tým, že vydatá nie je. V utorok podvečer absolvovala 26-ročná kráska prvé oficiálne fotenie po zisku titulu. To sa zvyčajne odohráva v priestoroch Empire State Building v New Yorku a organizátori súťaže neurobili výnimku ani tentoraz.

Meza sa objavila na fotení v jednoduchých puzdrových krémových šatách a s masívnou korunkou na hlave. Viac záberov si pozrite v galérii vyššie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Meza (@andreamezamx)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #víťazstvo #Miss Universe #pravidlá #porušenie #Andrea Meza

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...