Pink odhalila tajomstvo svojho manželstva: Vyznanie manželovi, ktoré dojme!

Aj napriek tomu, že zažili vážnu krízu, zostali manželmi a ich vzťah je plný lásky. Speváčka Pink v nedávnom rozhovore prezradila, aký má recept na jej manželstvo s motorkárom Careym Hartom.

24.05.2021 00:00
pink2019 Foto:
Speváčka Pink a jej manžel Carey Hart na zábere z roku 20019, keď Pink dostala vlastnú hviezdu na Chodníku slávy.
debata

V rozhovore pre Extra TV uviedla 41-ročná speváčka, že v jej partnerstve s Hartom neexistuje žiaden „gombík, ktorým by sme to celé ukončili“. „Teda až pokiaľ nejaký nenájdeme. Ale momentálne, žiaden nemáme. Je to však aj vďaka párovému poradenstvu. Naučiť sa hovoriť rovnakou rečou, pretože faktom je, že rovnakým jazykom nehovoríme,“ vysvetlila matka dvoch detí.

Už priamejšie dodala, že s manželom a oboma deťmi milujú byť jedna rodina. „My obaja pochádzame z rodín, v ktorých to rodičia vzdali a to je v poriadku. Bola to ich cesta a možno sa mohlo zdať, že predpoklad na podobnú cestu máme aj my. Ale ani jeden z nás také čosi nechce,“ pokračovala speváčka, podľa ktorej mnohí ľudia vnímajú jej muža ako drsného potetovaného motorkára a myslia si, že vo vzťahu s takým mužom musí byť problém.

Speváčka Pink a jej manžel Carey Hart na zábere... Foto: SHUTTERSTOCK
pink2006 Speváčka Pink a jej manžel Carey Hart na zábere z roku 2006, keď sa zosobášili.

„Je to ten najcitlivejší chlap na svete, ktorý mi dáva toľko opory. Nikdy nepovie nie. Pri akomkoľvek sne, ktorý mám, mi hovorí: ‚Som s tebou. Budem pri tebe, nech sa rozhodneš pre čokoľvek‘. Chce to občas potlačiť vlastné ego. Ale je to zároveň nádherné, lebo nám to dovoľuje mať spoločné bláznivé a magické dobrodružstvo a deti,“ opísala Pink, ktorá sa nedávno po dlhšej pauze opäť objavila na javisku.

Stalo sa tak počas vyhlásenia cien Brit Awards, kde zaspievala dueto s Rag'n'Bone Manom. O pár dní neskôr potom predstavila novú skladbu aj v talk-šou Ellen DeGeneresovej. Speváčka v rozhovore spomínala aj na chvíle, keď ochorela na covid-19 spoločne so synom a vyjadrila vďaku za to, že sa obaja z toho dostali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Pink #Carey Hart

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...