Zamilujem sa ešte niekedy? Čo hovorí Celine Dion 5 rokov po manželovej smrti?

V januári uplynulo presne päť rokov od smrti Reného Angelila, manžela speváčky Celine Dionovej. Slávna hudobná diva od jeho smrti prežila ďalšie dve straty svojich blízkych - umrel jej brat aj mama.

24.05.2021 00:00
celine Foto:
Speváčka Celine Dion na archívnom zábere.
debata

Kanadská rodáčka sa však pred časom vyjadrila, že aj napriek smúteniu musí ísť život ďalej. „Nemôžete prestať žiť. Musíte sa pohnúť ďalej. Dnešok je prvým dňom štartu vášho nového života,“ uviedla ešte v roku 2020 v relácii Good Morning America. Iba nedávno s Dionovou urobil rozhovor aj portál Today.com.

„Prísť o môjho manžela a otca mojich detí, to bola fakt tvrdá rana. Mám pocit, že mi za tie roky dal strašne veľa a vlastne stále ešte dáva. Pozriem sa na moje deti a jednoducho vidím, že je stále s nami. Žije v nás. Aj vďaka tomu sa cítim silná,“ uviedla Dion v rozhovore, ktorý sa odohral cez Zoom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Céline Dion (@celinedion)

Otázky o tom, či je pripravená na nový vzťah, dostáva od novinárov už niekoľko rokov. Ani v rozhovore pre Today.com sa takej nevyhla. Pri dotaze, či si vie predstaviť, že ešte otvorí svoje srdce niekomu, si však zavtipkovala. Ukázala totiž na srdce z červených flitrov, ktoré bolo vyšité na jej saku.

„Nemám poňatia. Ale v tomto momente, v tejto sekunde je láska v mojom živote taká obrovská. Láska k mojim deťom, láska k životu ako takému. Nerozmýšľam nad vzťahom alebo nad tým, či sa znovu zamilujem. Mám povedať, že už sa to nikdy nestane. Neviem, fakt netuším,“ odvetila už vážnejšie speváčka.

Z manželstva s Angelilom sa Dionovej narodili traja synovia. Najstarší z nich René Charles, ktorý dostal meno po otcovi, má dnes 20 rokov, dvojčatá Nelson a Eddy sú o desať rokov mladšie. Slávna interpretka hitu My heart will go on nedávno zverejnila ich spoločnú fotografiu pri príležitosti Dňa matiek a dodala, že „byť matkou je to najväčšie privilégium“. K fotografii so svojimi troma synmi a tiež trojicou psov, o ktorých sa rodina stará, napísala tiež: „Môže to byť ešte lepšie ako to je?“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozhovor #Céline Dion #vdova

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...