Syn jej urobil veľkú radosť! Sarah Jessica Parker nie je len módna ikona, je hrdá mama

Slávna seriálová hviezda nežije len prácou a módou. Tu je dôkaz!

25.05.2021 00:00
Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick Foto:
Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick.
debata

56-ročná herečka má obrovskú radosť! Tento raz však nejde o žiaden nový televízny projekt či novinku týkajúcu sa slávnej seriálovej hviezdy. Reč je o jej synovi.

Najstarší syn hereckého páru – Sarah Jessicy Parkerovej a Matthewa Broderica, James, má sladkých 18 a práve zmaturoval. To jeho mamu napĺňa šťastím, o ktoré sa pred pár dňami podelila aj s fanúšikmi na Instagrame, ktorých má 6,6 milióna.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SJP (@sarahjessicaparker)

„Je to míľnik. Nepochopiteľný, kým nie je na dosah. Rovnako, ako všetky ostatné kapitoly, ktoré sú súčasťou románu o rodičoch a deťoch. Všetci, Parker-Broderickovci sme hrdí, sentimentálni a takí nadšení, že môžeme oslavovať maturitu. Uži si tento nádherný deň, zaslúžil si si to,“ napísala okrem iného slávna herečka. Okrem Jamesa vychováva herecký pár ešte dvojčatá narodené v roku 2009, dievčatá Marion a Tabitha im vynosila náhradná matka.

Radosť má však herečka určite aj z návratu slávneho Sexu v meste. V nadväzujúcej sérii nazvanej And Just Like That (Jednoducho len tak) budú postavy o zhruba dvadsať rokov staršie. Informovala o tom spoločnosť HBO. Pred kamerou sa zídu Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) a Kristine Davis (Charlotte), v rovnakých rolách, v akých hrali na prelome tisícročí. Chýbať však bude Samantha v podaní Kim Cattrallovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker

+ Vyčistite si myseľ, zlé myšlienky vám môžu spôsobiť žalúdočné ťažkosti.
Robte to, čo vás baví, aj keď to nebude...

+ Umývanie rúk je dôležité, avšak pozor na dehydratáciu a jemné ranky.
Partnerstvo vo financiách môže otvoriť nové...