Heslo Megan Foxovej počas udeľovania hudobných cien? Úsporne, vášnivo, sexi

Najvášnivejším párom na udeľovaní cien Billboard Music Awards boli bezpochyby Megan Fox a raper Machine Gun Kelly.

24.05.2021 10:30
Meghan  fox Foto:
Megan Fox počas udeľovania Billboard Music Awards.
debata (6)

Megan Fox a raper Machine Gun Kelly sa nikdy nezdráhali okato predvádzať svoju lásku na verejnosti. Tohto zvyku sa nevzdali ani počas udeľovania Billboard Music Awards, ktoré sa konalo v nedeľu večer. 35-ročná hviezda Transformerov a 31-ročný spevák skladby Bloody Valentine, svoje divadielko predviedli už na červenom koberci, kedy svojho partnera chytila pred objektívmi obdivovaná herečka za rozkrok.

zväčšiť Raper Machine Gun Kelly a Megan Fox  počas... Foto: SITA/AP
meghan fox Raper Machine Gun Kelly a Megan Fox počas udeľovania Billboard Music Awards.

Neboli to však len prejavy neutíchajúcej vášne, ktorých sa dvojica nevzdala ani počas šou. Pozornosť pútal aj večerný model trojnásobnej mamy – ten možno bez zaváhania nazvať úsporným. Vrch jej modelu tvorilo zopár pásov čiernej elastickej látky – išlo o istý druh „body“, spodná časť odevu bola tvorená transparentnou čiernou látkou. Zrejme aj pre tento model na tele svojej sexi partnerky nemohol ocenený raper od nej odtrhnúť zrak a ani jazyk. Vášnivý bozk si vymenili v momente, kedy sa raper stal víťazom v kategórii „Top Rock Artist“, uspel aj v kategórii „Top Rock Album“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)

Okolo lásky herečky Megan Foxovej a rapera Machine Gun Kellyho bolo horúco od samého začiatku. Najmä z dôvodu, že krásna čiernovláska kvôli nej opustila manželstvo s hercom Brianom Austinom Greenom, s ktorým vychovávali tri deti. Preto bol rozchod s Brianom Austinom Greenom médiami ostro sledovanou záležitosťou. Nový vzťah s raperom takisto – Fox sa s ním stretla počas nakrúcania filmu „Midnight in the Switchgrass“ a ako opísala, bolo to ako blesk z jasného neba. „Bola som si istá, že po tomto stretnutí sa prihodí niečo šialené, ale nevedela som presne, čo. Cítila som to hlboko v mojej duši,“ opísala nedávno v podcaste „Give Them Lala … With Randall.

Pink a  Jon Bon Jovi  počas udeľovania...
Raper Machine Gun Kelly a Megan Fox  počas...
+6Priyanka Chopra Jonas  počas udeľovania...

Fox s Greenom začala randiť v roku 2004 a následne sa zasnúbili. Zrušenie zásnub prišlo v roku 2009, no už nasledujúci rok boli znovu spolu a dokonca sa zosobášili počas intímneho obradu na pláži. V roku 2015 požiadala Megan Fox o rozvod, ale toto podanie nakoniec aj zrušili.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #Billboard Music Award

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...