Akční vyslúžilci? Rozhodne nie! Pozrite na svaly Stalloneho, Schwarzeneggera či Lundgrena

Čas plynie všetkým rovnako, ba možno... v Hollywoode ešte o čosi rýchlejšie!

26.05.2021 00:00
Sylvester Stallone Foto:
Sylvester Stallone s dcérou Sistine v uliciach Beverly Hills.
debata

Slávne hviezdy čias minulých starnú pred očami miliónov svojich fanúšikov. Ale tento proces sa nemusí spájať s pribúdajúcimi kilami či stratou kondičky a svalov. Slávni hrdinovia akčnej scény sú toho jasným dôkazom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sly Stallone (@officialslystallone)

Svojich fanúšikov na Instagrame, ktorých počítajú na milióny, presviedčajú fotografiami – svaly ukazujú priamo do objektívu, ale prekvapia aj priamo na ulici veľkých miest.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sly Stallone (@officialslystallone)

Aktuálne paparazzi zachytili 74-ročného Sylvestra Stalloneho, ako sa prechádza ulicami Beverly Hills so svojou 24-ročnou dcérou. Priamy záber na slávneho akčného hrdinu hovorí jasnou rečou – telocvičňa je stále jeho „druhým“ domovom, o postave „dedka“ nemôže byť ani reči. Pod čiernym tričkom sa mu črtali vypracované svaly, držanie tela mu môžu závidieť aj o generáciu mladší muži.

O tom, že vo skvelej forme sa udržiava aj svalnatý Termminátor, Arnold Schwarzenegger, takisto niet pochýb. Svojim vyše 24 miliónom fanúšikom sa často prihovára prostredníctvom videí, na niektorých ukazuje aj svoje domáce tréningy. 73-ročný akčný hrdina sa síce stal pred pár mesiacmi dedkom, keď jeho dcéra Katherine Schwarzenegger priviedla v auguste na svet dievčatko, ale to na jeho nasadení nič nemení – Schwarzenegger nielenže trénuje s činkami, ale pravidelne brázdi ulice Los Angeles na bicykli.

Švédsky rodák Dolph Lundgren je síce o desať rokov mladší, medzi seniorov však ako 63-ročný smeruje takisto. Po boku má o 40 rokov mladšiu snúbenicu a udržiavať sa vo forme tak patrí k jeho každodenným rituálom, o čo sa delí aj s fanúšikmi na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sylvester Stallone #Arnold Schwarzenegger

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....