Ora prichytená pri vášnivých bozkoch so známou herečkou! A jej frajer - režisér? Užíva si s nimi!

Týždne sa šuškalo o vzťahu speváčky Rity Ory a režisérom Taikom Waititim. Po tom, čo ho dvojica potvrdila spoločnými zábermi, sa však objavili ďalšie. A prekvapení zostali možno aj samotní paparazzovia, ktorí sa o ne postarali.

25.05.2021 10:40
612383194 Foto:
Speváčka Rita Ora (vľavo) zachytená v spoločnosti svojho partnera Taiku Waititi a herečky Tessy Thompsonovej.
debata (3)

Na nových fotografiách sa totiž po boku zaľúbenej dvojice objavuje ešte tretia osoba – americká herečka Tessa Thompson. Reportéri zachytili trojicu v pomerne intímnych momentoch. Režisér Waititi objíma obe dámy okolo pliec, zatiaľ čo ony sa k nemu túlia každá z jednej strany. Na ďalších fotografiách potom vidieť, ako si Ora s Thompsonovou dávajú vášnivý bozk. A následne sa k bozkom pridáva aj samotný autor oscarového scenára a režisér filmu Králiček JoJo.

Hoci ani jedna z trojice šoubiznisových postáv sa k novým momentkám, ktoré vznikli počas uplynulého víkendu v Sydney, nevyjadrila – zdá sa, že momentálne to nie je o vzťahu vo dvojici, ale v trojici. Okamžite sa objavili aj špekulácie o tom, že ide o polyamorný vzťah – teda vzťah, v ktorom partneri oficiálne môžu milovať aj niekoho iného, pričom všetci zainteresovaní o tom vedia a navzájom si dávajú dôveru, že takéto „zoskupenie“ môže fungovať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Offstage (@siteoffstage)

Zábery, samozrejme, vyvolali obrovský rozruch, no zdá sa, že ani novozélandský režisér, ani americká herečka či britská speváčka si z neho vrásky nerobia. „Užívajú si, majú sa radi, je im spolu dobre. To je celé. Nikdy až tak neriešili, čo si myslí verejnosť a nerobia to ani tentoraz,“ citovali austrálske médiá zdroj z okolia hviezdneho tria.

Russell Crowe Čítajte viac Hosťom reštaurácie v Sydney skoro vypadli oči! Gladiátor a okolo neho toľko slávnych tvárí pri stole

Americká herečka Thompson nakrúca s Waititim momentálne už štvrtý film zo série o Thorovi. Tessa v ňom stvárni opäť bojovníčku Valkýru. Speváčka Rita Ora sa v Austrálii nachádza tiež už niekoľko mesiacov a hlavným dôvodom má byť práve vzťah s Waititim. Okrem neho však stihla už niekoľko vystúpení či reklamných projektov.

V Austrálii sa aj v čase lockdownu v Európe a vo zvyšku sveta, činorodo pracovalo či nakrúcalo – krajina totiž razila veľmi prísnu politiku hneď v úvode a pandémiu dostala pod kontrolu. Z kontinentu na južnej pologuli sa tak stala lákavá destinácia pre filmárov, hudobníkov, ale aj zástupcov módnej brandže.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Rita Ora #Tessa Thompson #Taika Waititi #polyamoria

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...