Nová hokejová hymna? Čo poviete, podarí sa to novinke Život Je Boj od Lukáša Adamca?

Svetlo sveta uzrela nová pieseň Život Je Boj od Lukáša Adamca. Vo výkrikoch v nej počuť hokejistu Richarda Lintnera.

25.05.2021 14:00
Riša Lintnera, Luky Adamec Foto:
Spevák Lukáš Adamec a bývalý hokejista Richard Lintner.
debata (8)

Energická novinka je zároveň úvodnou zvučkou Talkshow Citronáda, ktorú má na svedomí, ako už názov napovedá, Richard „Citrón“ Lintner. Skladbu naživo spolu s videoklipom verejnosti predstavili po prvom, mimochodom víťaznom, hokejovom zápase našich chlapcov na MS v hokeji 2021.

Všetko sa to začalo koncom minulého roka jedným telefonátom Richarda Lintnera Lukášovi Adamcovi "Rišo mi zavolal, povedal že sa mu páči moja hudba a bol by rád, ak by som mu skúsil zložiť titulnú skladbu. Indície boli len šport a predstava energickej vypaľovačky. Ja som bol polichotený, nadšený a, samozrejme, som to robiť chcel,“ prezrádza spevák.

Richard Lintner. Čítajte viac Keď budú naši zle hrať, daj do záberu moje ponožky! Lintner chcel naštvaných divákov rozveseliť

Lukáš následne prizval svojho starého parťáka Tomiho Okresa (člena kapely CHINASKI), ktorý po Adamcovom boku stojí už roky. O tom, že spojenie Okres – Adamec jednoducho funguje, svedčia aj rádiové úspechy spoločných piesní a to novinke predpovedá úspech nielen v hokejových kruhoch. „Potom to šlo všetko veľmi rýchlo. S Tomim sme mali zoomcall s producentom talkšou Citronáda. Povedali sa nejaké vízie, nastavili ciele. O tri dni sme mali hotovú pieseň Život Je Boj, ktorá sa páčila všetkým zainteresovaným a nám tiež," približuje Adamec rýchly spád udalostí a dodáva: "Vo výkrikoch tam počuť dokonca aj Riša Lintnera. Bol za nami v štúdiu pri nahrávaní a jeho účasť dodala pesničke ešte väčšiu hodnovernosť,“ spomína spevák na nahrávanie skladby.

Richard Lintner Čítajte viac Bývalý reprezentant Richard Lintner: Dnes to majú mladí hokejisti omnoho ťažšie

„Táto pieseň je určená všetkým, ktorí sa odmietajú vzdať. Pre všetkých športovcov, ktorí chcú byť ešte lepší. Pre všetkých, ktorí chcú nájsť silu bojovať,“ odkazuje Lukáš všetkým ľuďom, ktorí chcú dosiahnuť svoje ciele v akomkoľvek smere.

Video

A čo na spoluprácu hovorí hviezda relácie Citronáda Rišo Lintner? "Lukáš bol moja prvá a, po vypočutí pesničky, vlastne aj jediná voľba interpreta, ktorý by mohol zložiť a nahrať titulnú skladbu k mojej show. Som naozaj rád, že sme sa dohodli a išli do toho spolu,“ netají hokejová legenda svoje nadšenie. "Teraz mám troška problém, pretože všetky ostatné pesničky sa mi zrazu prestali páčiť, lebo Život Je Boj je nesmierne dominantná. Už po prvom vypočutí sa mi vryla do pamäte. V jeden večer som si ju vypočul dvakrát a nasledujúce ráno, po zobudení som si už spieval refrén. Takže som vedel, že máme hit,“ dodáva Rišo svoje pocity z pesničky, ktorá sa stala zvučkou jeho hokejovej relácie.

Lukáš Adamec a  Richard  Lintner pri nahrávaní...
Richard  Lintner pri nahrávaní skladby Život Je...
+2V štúdiu talkšou Citronáda Richarda  Lintnera.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Lintner #Lukáš Adamec

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...