William a Kate na mieste, kde sa rozhorela ich láska! Pozrite sa, jašili sa ako deti

Oficiálne turné po Škótsku v prípade princa Williama a jeho manželky Kate, vojvodkyne z Camrbidge malo v stredu romantickú príchuť. Dôvod? Vrátili sa na miesto zrodu ich lásky.

27.05.2021 00:00
Britain Royals Foto: ,
Britský princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridgea, si na pláži v meste St Andrews na východe Škótska strihli preteky jeden proti druhému. Pôsobili ako natešené deti.
debata

Reč je o univerzitnom mestečku St. Andrews, v ktorom spoločne kedysi študovali na univerzite a kde sa vlastne aj zoznámili a začali spolu randiť. Manželskú dvojicu, ktorá dnes spolu vychováva už troch spoločných potomkov, čakala návšteva univerzity, ale tiež o niečo voľnejšia a zábavnejšia aktivita – preteky v pozemnom jachtingu na morskom pobreží. Partnerov usadili do vozíkov a Kate s Williamom sa postavili proti sebe.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
Vojvodkyňa Kate si atmosféru pretekov na pláži...
+5Britský princ William a jeho manželka Kate,...

Zábery fotografov naznačujú, že si túto zábavku nadovšetko užívali. Obaja sa srdečne smiali a snažili udržať vratkú káru s natiahnutou plachtou v silnom vetre. V jednom momente si Kate začala z manžela uťahovať, keď sa zasekol na jednom úteku. „Pohni si, starký, kde sa flákaš,“ kričala vraj na neho. Do cieľa napokon prvý dorazil práve následník britského kráľovského trónu, William.

Britain Royals Čítajte viac Jeden na zahriatie! Vojvodkyňa Kate popíja v Škótsku whisky, William nadchol školákov

„Boli sme prekvapení, lebo sme očakávali, že vojvodkyňa zvíťazí, Je skúsenejšou námorníčkou,“ uviedol Guy McKenzie, ktorý pri pretekoch asistoval a vlastní spoločnosť prevádzkujúcu pozemný jachting. Ten vraj ešte v časoch štúdia Williama a Kate na univerzite v St. Andrews nebol možný a aj preto bolo pre pár veľkou zábavou niečo podobné si vyskúšať.

Dvojica sa následne vybrala práve do priestorov univerzity, kde sa kedysi stretli a zamilovali do seba. Catherine sa v pondelok 24. mája pripojila k svojmu manželovi princovi Williamovi na oficiálnej návšteve Škótska, na ktorej sa on nachádza už od piatka minulého týždňa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #návšteva #Škótsko

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...