Kelly z Beverly Hills priznala: Mala som strach z báb v seriáli, súperila som

Dnes sú najlepšie kamarátky, no na začiatkoch ich "veľkej" televíznej kariéry to asi celkom ideálne nebolo. Herečka Jennie Garth sa v podcaste svojej kolegyne a kamošky Tori Spellingovej priznala, ako prežívala nakrúcanie hitu Beverly Hills 902 10.

31.05.2021 00:00
Herečka Jennie Garth na zábere z roku 1998. Foto:
Herečka Jennie Garth na zábere z roku 1998.
debata

„Ak mám byť úprimná, myslím si, že ma seriál trochu naučil, aby som sa cítila byť ohrozená inými dievčatami, inými ženami. Preto som bola súťaživejšia. Chcela som nejaký prejav potvrdenia mojej hodnoty od mojich kolegov,“ priznala sa v podcaste Garth.

Predstaviteľka Kelly zauvažovala, že ju možno práve slávny televízny hit „pokazil“ v zmysle toho, ako vnímala iné ženy. „V hlave mi to spravilo poriadny mišmaš. Až v neskoršom veku som si uvedomila, že to nikdy nebolo o ostatných dievčatách. Dnes nechápem, prečo som z nich urobila v mojej mysli nepriateľa,“ pokračovala 49-ročná herečka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Pre vysvetlenie však dodala, že si myslí, že ako mladé dievča bola citlivejšia a televízne prostredie z nej vytiahlo to „súťaživé ja“. „V prostredí, v ktorom ma súdili kvôli môjmu vzhľadu alebo tomu, ako som vyzerala v outfite, sa také čosi udeje,“ doplnila.

Dnes sa vraj už Garth nezaujíma o to, či ju iná žena môže alebo nemôže ohroziť – cíti sa vraj dostatočne sebaisto na to, aby podobné záležitosti neriešila. „Chcelo to však čas. Odnaučiť sa od toho, v čom som žila roky,“ doplnila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ženy #nakrúcanie #Jennie Garth #Tori Spelling #súťaživosť #snaha

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...