A teraz nech presvedčí, že nekopíruje Dianu! Je za tým vypočítavosť vojvodkyne Kate?

Nie je to prvýkrát, čo sa objavili v médiách porovnávania medzi zosnulou princeznou Dianou a vojvodkyňou Kate, manželkou jej syna - princa Williama. To najnovšie však prekvapí - navádza totiž k myšlienke, že vojvodkyňa úmyselne kopíruje štýl svokry, ktorú nikdy nepoznala osobne.

27.05.2021 08:42
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej manžel, princ William spoločne na návšteve Violence Reduction Unit v škótskom Edinburghu.
debata

Americký magazín People poukázal pred pár dňami na to, že trojnásobná mama takmer úplne okopírovala „look“ Williamovej mamy a „miláčika britského národa“ Diany z roku 1992. Spravila tak počas svojho prvého dňa návštevy Škótska, do ktorého za svojou polovičkou pricestovala v pondelok.

Spojenie saka v odtieni kráľovskej modrej s dvojradovým zapínaním na výrazné pozlátené gombíky a plisovanej sukne v rovnakej farbe prirovnáva americký People k záberu z roku 1992. Ten zachytáva niekdajšiu manželku princa Charlesa v outfite rovnakej farebnosti a kombinácii, ktorá je takmer identická. Plisovanú sukňu dopĺňa len o pár centimetrov dlhšie sako. Totožné sú aj zlaté gombíky a dokonca aj farebnosť kabelky, ktorú majú dve dámy na dvoch rôznych miestach a v rôznom čase na sebe. Domnievať sa, že ide o náhodu by bolo naivné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

Niektoré médiá opísali podobnosť lichotivým spôsobom, podľa ktorého Kate vzdáva poctu svojej zosnulej svokre. Objavili sa však aj dohady o tom, že ide čiastočne o vypočítavé jednanie. Princezná Diana bola koncom 80-tych a začiatkom 90-tych rokov dlhodobo najpopulárnejšou členkou britskej kráľovskej rodiny a na tento post už niekoľko rokov ašpiruje práve Kate. Ako manželka budúceho kráľa si asi veľmi dobre uvedomuje, že musí pôsobiť na britský národ čo najpríjemnejšie a podobnosť s niekdajšou princeznou ľudu, ako Dianu nazývali, jej tiež hrá do karát.

Britain Royals Čítajte viac William a Kate na mieste, kde sa rozhorela ich láska! Pozrite sa, jašili sa ako deti

Aká je motivácia trojnásobnej mamy, sa, samozrejme, môžeme len domnievať. Na prílišnú podobnosť s Dianou by si však Kate mala dávať pozor, vlastná autenticita je omnoho dôležitejšia. Vojvodkyňa s manželom Williamom vo štvrtok ukončia svoju oficiálnu cestu po Škótsku, na ktorej navštívili niekoľko rozmanitých miest a nezabudli sa vrátiť ani na miesto svojho zoznámenia – univerzitu St. Andrews. Na pláži v meste St. Andrews si potom v stredu predpoludním strihli spoločné preteky v pozemnom jachtingu.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
Vojvodkyňa Kate si atmosféru pretekov na pláži...
+5Britský princ William a jeho manželka Kate,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princezná Diana #Škótsko #kopírovanie

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...