Kavaschová sa pochválila sexy fotkou, no ešte viac nadchne... vyznanie pre Fischera!

Slovenská herečka a populárna hviezda seriálu Oteckovia Dominika Kavaschová mala v máji dvojnásobný dôvod na radosť. Začiatkom mesiaca priviedla na svet prvé dieťa a pred pár dňami oslávila aj vlastné narodeniny.

27.05.2021 10:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

Rodáčku z Košíc potešili nadšené reakcie od fanúšikov a sledovateľov, ktorí jej poslali stovky gratulácií. Pri tej príležitosti sa im 32-ročná herečka poďakovala a pridala aj záber, ktorý mnohým vzal dych. Kavaschová na ňom pózuje v nohaviciach a krátkom bielom tope na ramienkach, odhaľujúc časť bruška. Pýši sa sexy figúrou a do objektívu posiela šibalský úsmev.

Za posledných pár týždňov už slovenská herečka zverejnila niekoľko záberov. Hrdá na svoju materskú figúru bola počas tehotenstva a hrdo ju ukázala aj po jeho skončení. V tomto prípade je síce možné, že ide o starší záber, ale č už fotografia vznikla po pôrode dcérky Maii, alebo pred ním, je to vlastne celkom jedno.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

Príťažlivá herečka totiž vo svojich fanúšikoch vzbudila nadšenie najmä samotným odkazom, ktorý k záberu a poďakovaniu napísala. „Nerozumiem, ako môže byť život tak dokonalý, tak vymakaný… žasnem, žasnem, žasnem… a takto žasnem celké dni,“ odkázala Kavaschová.

„Odkedy som mama a milujem svoje dieťa, zamilovala som sa ešte viac do svojho Danka. Myslela som si, že to už nemá kam rásť, že to, čo k nemu cítim, je silné a že viac sa už nedá niekoho milovať a hľa. Nič nemá limit očividne. A láska už vôbec nie. Prajem vám všetkým tiež toľko vrúcnej lásky,“ napísala tiež Kavaschová, ktorej vyznanie partnerovi Danielovi Fischerovi nadchlo mnoho jej sledovateľov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #figúra #Dominika Kavaschová #Daniel Fischer

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...