Emma Thompson o nakrúcaní Cruelly: Najviac ju hnevalo, že nemôže byť naostro!

Áno, zdá sa vám titulok, ktorý ste si práve prečítali, zbytočne bulvárny. Ale v tomto prípade ide o informáciu, ktorú potvrdila samotná britská herečka.

29.05.2021 10:20
Film Review - Cruella Foto: ,
Herečka Emma Thompson ako jedna z hrdiniek filmu Cruella.
debata

S premiérou nového filmu Cruella, v ktorom si držiteľka Oscara zahrala jednu z hlavných úloh po boku americkej kolegyne Emmy Stonovej, sa objavujú nové a nové rozhovory v rámci propagácie snímky. V jednom z nich 62-ročná Thompson prezradila, že síce si nakrúcanie Cruelly nadovšetko užívala a bavili ju aj divoké kostýmy. Jedna časť pre ňu však bola doslova „utrpenie“.

Hlavnú hviezdu filmu Cruella, herečku Emmu...
Alan S. Kim zdraví fotografov.
+9Fotografi boli na premiére filmu Cruella...

„Obliekať si pod kostýmy spodnú bielizeň bola jedna tortúra,“ uviedla v zábavnej šou Lorraine britská hviezda. „Nerada nosím spodnú bielizeň a bodka. Prestala som s tým už pred mnohými rokmi,“ prekvapila Thompson. „Nie je to skrátka nič pre mňa. A nemám rada ani pohodlnú bielizeň. Dovolím si tvrdiť, že aj pohodlnú bielizeň vnímam ako mimoriadne nepohodlnú,“ dodala tiež, pričom si zavtipkovala na margo intímneho odevu pod šatami. Vraj je to ako s vytláčaním zubnej pasty.

zväčšiť Herečka Emma Stone na zábere z filmu Cruella. Foto: SITA/AP, Disney via AP
Film Review - Cruella Herečka Emma Stone na zábere z filmu Cruella.

„Ak to dostatočne stlačíte, veci sa hýbu smerom nahor alebo nadol a dokážete vytvoriť nejakú formu. Ale je to akoby ste sa snažili narábať s niekým z plastelíny,“ poznamenala s humorom Emma Thompson. Aj z hygienických dôvodov sa však nedalo nič robiť a Thompson jednoducho musela nosiť spodnú bielizeň pri nakrúcaní.

Filmová novinka Cruella, ktorá zobrazuje príbeh začiatkov známej Cruelly De Vil z filmov o 101 dalmatíncoch, príde do slovenských kín 3. júna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Emma Thompson #spodná bielizeň #Cruella

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...