Sexy Vágnerová prezradila Krausovi, prečo je (asi) sama! Čo jej poradila Chýlková?

Slovenskí diváci si ju možno pamätajú zo seriálu Odsúdené, tým českým je však známejšia omnoho viac. Od štartu hereckej kariéry sa Hana Vágnerová na nedostatok práce určite nemôže sťažovať.

29.05.2021 13:40
612846829 Foto:
Herečka Hana Vágnerová na stretnutí s hercami zo seriálu Lajna.
debata

Len pred pár dňami sa 38-ročná herečka objavila v Prahe na fotostretnutí so zástupcami médií pri príležitosti nakrúcania tretej série internetového seriálu Lajna. V čisto mužskej zostave, ktorej dominoval hlavný hrdina projektu – herec Jiří Langmajer, bola neprehliadnuteľná.

No kým na pľaci je mužmi obklopená pomerne často (okrem Lajny to bolo aj niekoľko krimiseriálov), v súkromí je Vágnerová momentálne už dlhší čas single. Odpoveď na to, prečo to tak môže byť, nedávno s humorom prezradila počas návštevy v talk-šou Jana Krausa.

Moderátor sa z nej snažil vymámiť, akí muži sa jej páčia a čo Vágnerovej na mužskom pohlaví imponuje najviac. Po klasickej odpovedi a výpočte vecí ako humor, charizma či inteligencia, však prišlo úprimnejšie vyznanie. „Keď to poviem jemne, som ľahko emocionálne nestabilná. Nečakaný plač, nečakaný jasot, potom zase hore, dole, všetko je farebné a potom zase čierne. A ja potrebujem, aby tomu ten muž rozumel,“ vyhlásila herečka. Odpoveď moderátora ju rozosmiala: „Tak taký muž neexistuje,“ lakonicky poznamenal Kraus.

Vágnerová odhalila populárnemu českému moderátorovi aj to, že pár rád k súkromnému životu dostala od jeho vlastnej manželky – českej herečky Ivany Chýlkovej. „Povedala mi, že keď sa tak trošku spomalím a začnem hovoriť s menšou kadenciou, tak si možno raz nájdem aj chlapca,“ opísala Chýlkovej radu Krausovi. Či si ju plánuje vziať k srdcu, však už neprezradila. V samotnej talk-šou to vyzeralo, že zatiaľ to skúša po starom.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #single #zivot #Jan Kraus #Hana Vagnerová

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...