Foto zo svadby! Nevesta Borisa Johnsona v šatách za 3000 eur, on opäť zabudol hrebeň

Najprv utajený obrad, na ktorom sa zúčastnilo len pár ľudí, teraz prvá a zdá sa, že jediná fotografia zo svadby. Takto vyzeral veľký deň britského premiéra Borisa Johnsona.

31.05.2021 06:36
CORRECTION Britain Boris Johnson Foto: ,
Britský premiér Boris Johnson a jeho novopečená manželka Carrie Johnson v záhrade premiérskeho úradu 10 Downing Street.
debata (8)

Premiérska kancelária a zástupcovia jeho úradu z 10 Downing Street zverejnili ešte v nedeľu popoludní záber svojho šéfa v spoločnosti pôvabnej nevesty. Vznikol v záhrade premiérskeho úradu na Downing Street a podľa informácií britských médií sa na svadobnej „párty“ zúčastnili len najbližší členovia rodiny páru. V prípade Johnsona to boli jeho súrodenci a tiež údajne deti z predchádzajúceho manželstva. O hosťoch zo strany Symondsovej konkrétnejšie informácie nie sú, ako však píše Daily Mail chýbal jej otec.

Celkový počet mal byť zhruba 30 osôb, čo je maximálny počet povolený na základe aktuálnych opatrení proti šíreniu koronavírusu. Podľa The Sun o pláne na svadbu nevedeli do soboty ani vysokopostavení zamestnanci premiérovho úradu.

Britain Boris Johnson Čítajte viac Boris Johnson sa v sobotu tajne oženil. O obrade netušili ani ľudia z jeho úradu

Carrie Symondsovú, ktorá po svadbe prevzala manželovo priezvisko a bude používať meno Carrie Johnson, zachytáva obrázok v romantických bielych šatách z čipky od značky Costarellos a venčekom z bielych ruží vo vlasoch. Ako poznamenal portál Daily Mail, išlo o šaty, ktorých cena sa odhaduje na približne 3000 eur, no nevesta si ich nekúpila, ale požičala. Zaplatila tak za ne len niečo okolo 50 eur za požičanie na deň.

Britský premiér si na svoju v poradí tretiu svadbu obliekol tmavé sako a svetlomodrú kravatu, ani v tomto prípade sa hostia nedočkali iného ako jeho typického účesu z neposlušne strapatých plavých vlasov.

Konzervatívny politik má štyri deti so svojou druhou manželkou Marinou Wheelerovou, s ktorou sa rozišli v roku 2018. Rozvod však prebehol až začiatkom roka 2020, krátko pred oznámením Johnsonovho zasnúbenia so Symondsovou, bývalou šéfkou komunikácie Konzervatívnej strany. Jeho prvou manželkou bola Allegra Mostyn-Owen, svoji boli v rokoch 1987 až 1993.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #fotografia #Boris Johnson #Carrie Symonds

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...