Známa tvár z Telerána je už v chomúte! S krásnou manželkou sa tešia na bábätko

Uvoľnenie protipandemických opatrení prinieslo aj zvýšený počet sobášov. Jeden má po uplynulom víkende za sebou aj známa tvár z markízackeho Telerána.

31.05.2021 07:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Teleráno (@telerano)

Reč je o moderátorovi Tomášovi Juríčkovi, ktorého si diváci za pár rokov vysielania obľúbili po boku ko-moderátorky Kvetky Horváthovej. Juríček v sobotu 29. mája povedal áno svojej dlhoročnej partnerke Anežke Koválikovej. Záber z obradu sa objavil na sociálnej sieti relácie Teleráno a práve kolegovia zo štábu prišli Juríčkovi aj pogratulovať. Nechýbala už spomenutá Horváthová, ale napríklad aj moderátor Roman Juraško či redaktor Štefan Šprocha.

Samotný moderátor na vlastnom profile zverejnil fotografiu s obrúčkami, ku ktorej pridal aj romantický popis. „A potom je tu deň, kedy sa na vás láska usmieva všade tam, kde sa len pozriete,“ napísal na Instagrame.

Partnerka celebritného moderátora, ktorá si na svoj veľký deň obliekla princeznovské šaty s vyšívaným živôtikom a masívnou tylovou sukňou, je už v šťastnom očakávaní prvého potomka.

Dvojica o tom informovala zhruba pred mesiacom, keď sa pochválila spoločným záberom z obývačky so svojimi dvoma štvornohými miláčikmi a s fotografiou z ultrazvuku v rukách. Juríček sa vraj už nevie dočkať, keď sa z neho stane otec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #svadba #Teleráno #Tomáš Juríček

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...