Zamilovaný Brad Pitt! Do koho tentoraz? Tu je tá kráska

O nových ženách po svojom boku už vtipkuje aj sám Brad Pitt (57).

01.06.2021 00:00
Brad Pitt Foto:
Brad Pitt.
debata (2)

Iste, fanúšikovia by ho chceli vidieť šťastného po boku novej dámy. Americké médiá priniesli správu, že niekdajší exmanžel Angeliny Jolie či Jennifer Anistonovej aktuálne prežíva čerstvú romancu. Jeho vyvolenou má byť speváčka Andra Day (36).

zväčšiť Speváčka a herečka Andra Day. Foto: SHUTTERSTOCK
Andra Day Speváčka a herečka Andra Day.

Ako informuje „RadarOnline“, dvojica mala nadviazať prvý kontakt počas tohtoročného udeľovania Oscarov. Už v zákulisí šou mal s peknou speváčkou Pitt intenzívne flirtovať. „Andru mal Pitt už istý čas vo svojom hľadáčiku,“ cituje zdroj denník „The Mirror“.

Andra Day bola nominovaná na Oscara 2021 za výkon vo filme „The United States Vs. Billie Holiday“. Pitta mal očariť nielen jej talent, ale aj sebavedomé vystupovanie. Talentovaná speváčka a herečka sa narodila vo Washingtone a je považovaná za novú hviezdu Hollywoodu.

Brad Pitt Čítajte viac Brad Pitt prehovoril o ženách, s ktorými ho spájali! Jasnejšie to povedať nemohol

Ako to napokon s týmto vzťahom bude ukáže čas. Pravdou však je, že od ohlásenia rozchodu s Angelinou Jolie v roku 2016 sa oficiálne po boku Pitta žiadna žena neobjavila, pritom médiá ho dávali dohromady s mnohými viac či menej slávnymi ženami. Asi najvýraznejšie rezonovalo v tomto smere meno herečky Alie Shawkatovej (31), s ktorou ho objektívy pár razy zachytili v uliciach či podnikoch Los Angeles. Ale písalo sa aj o jeho vzťahu s Neri Oxmanovou, profesorkou z Cambridgskej univerzity. Ako sa však ukázalo, táto kráska bola v tom čase už partnerkou iného muža.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...