23 rokov spolu! Cindy Crawford vyznala lásku manželovi retro záberom

Patrila kedysi k najžiadanejším ženám planéty. A pravdepodobne aj k tým najkrajším. Keď sa vydala za hollywoodskeho herca Richarda Gera, málokoho to prekvapilo. "Šoubiznisové" manželstvo však nevydržalo. Cindy Crawford našla šťastie až v tom druhom.

01.06.2021 12:00
rande2005 Foto:
Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande Gerber na zábere z roku 2005.
debata

Slávna supermodelka si v roku 1998 vzala Randeho Gerbera, úspešného podnikateľa, s ktorým ju zoznámili spoloční priatelia. Dvojica si povedala áno 29. mája a tak počas uplynulej soboty oslavovali výročie svojho sobáša. „Táto noc pred 23 rokmi bola magická,“ napísala dnes 55-ročná rodáčka z amerického štátu Illinois. „A stále si ten pravý a jediný. Krásne výročie. Milujem ťa, Rande Gerber,“ pridala tiež Crawford. Ako neskôr odtajnila, ona od manžela dostala kyticu ruží obľúbenej farby.

Magazín People si tiež zaspomínal na sobáš dvojice, ktorý prebehol v prímorskom klube v Nassau a zúčastnilo sa na ňom približne 90 hostí. Tým do tanca hrala skupina Baha Men, ktorú neskôr preslávil hit Who let the dogs out a v rámci slávnostného menu sa vraj okrem iného podávala mrkvová torta, ktorú Cindy Crawford miluje.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Crawford (@cindycrawford)

Do osláv striebornej svadby dvojici zostávajú ešte dva roky, ale je pravdepodobné, že ich prežijú v láske a nadšení jeden z druhého. „Milujú sa ako na začiatku. Máte pocit, že pre nich sa nič rokmi nezmenilo. V každom vzťahu príde rutina, ale Rande a Cindy sú naozaj stále ako čerstvo zamilovaní,“ citovali americké médiá nemenovaného priateľ a z blízkeho okolia dvojice.

Slávnym manželom tiež robia radosť ich spoločné ratolesti. Cindy počas manželstva Gerberovi porodila dve deti – syna Presleyho a dcéru Kaiu, ktorí sú dnes obaja úspešní v modelingovej brandži. Najmä dcéra Kaia je považovaná za nástupkyňu slávnej mamy a patrí tiež medzi najžiadanejšie krásky súčasnosti.

Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...
Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...
+3Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #láska #manželstvo #Cindy Crawford #Rande Gerber

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...