Stále štíhlejšia! Rebel Wilson nosí elastické šortky a predvádza sexy tvary!

O svoj proces schudnutia sa podelila s médiami aj verejnosťou. Herečku Rebel Wilsonovú obdivovali mnohí už len za to, že sa k zmene odhodlala. Zdá sa však, že stále pokračuje!

02.06.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Austrálska rodáčka, ktorá sa pred pár mesiacmi priznala, že jej vysnívaným cieľom bolo dosiahnuť hmotnosť pod 74 kilogramov, zverejnila pred pár dňami novú fotografiu na svojom Instagrame. A opäť mnohým vyrazila dych.

Komediálna hrdinka sa objavila na palube súkromného lietadla, pričom je oblečená v čiernych elastických šortkách a tope z dielne značky Yves Saint Laurent. A zdá sa, že znovu je o nejaké to kilečko štíhlejšia. „Vyzeráš fantasticky“, „Fíha, si taká pekná“… takéto a podobné odkazy sa okamžite objavili pod súborom záberov, ktoré pre Wilsonovú zhotovil kamarát Griffin.

shutterstock 1415636375 Čítajte viac Beckham, Philippe či Klum - dcéry a synovia slávnych celebrít: Akoby im z oka vypadli!

Hviezda série Ladíme letela súkromným lietadlom na turnaj v konskom póle, ktorý sa konal v Palm Beach a na ktorom odovzdávala hlavnú trofej víťazovi svetového pohára. Blondínka však zverejnila aj niekoľko záberov, kým ešte bola oblečená v domácom ležérnom oblečení a nastupovala do lietadla.

Štyridsaťjedenročná Wilson okrem celebritných pracovných aktivít, ako je účasť na turnajoch, dokončuje momentálne aj nový film – britskú nezávislú drámu pod názvom The Almond and the seahorse. Ide o prvý projekt po dlhšej pauze od filmovania, ktorú mala herečka počas viac ako rok trvajúcej pandémie koronavírusu.

V kontraste s tým bol však rok 2019, počas ktorého boli do kín uvedené až štyri filmy s Wilsonovou. Kým snímka z produkcie spoločnosti Netflix Isn't romantic a film Králiček JoJo sa dočkali pozitívnej odozvy divákov aj kritikov, ďalšie dve snímky dopadli o niečo horšie. Akčno-komediálny film The Hustle s Anne Hathawayovou sa nedočkal úspechu v kinách a muzikál Cats sa zaradil medzi najhoršie filmy roka 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Instagram #Rebel Wilson

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....