Lucie Bílá počas pandémie zrekonštruovala, čo sa dalo! Pomáhajú aj jej chlapi

Pandémia zasiahla aj hudobnú divu Lucie Bílú. Minulý týždeň sa po dlhšom čase objavila v spoločnosti, hoci to bolo vlastne na domovskej pôde - v priestoroch Divadla Lucie Bílej. Sprievod jej robili "chlapi jej života".

01.06.2021 13:40
612836042 Foto:
Speváčka Lucie Bílá na krste albumu Až ke hvězdám v spoločnosti syna Filipa a priateľa Radka Filipiho.
debata

Niekoľkonásobná slávica zastrešila vo svojom divadelmno-hudobnom stánku slávnostný krst nového albumu, pod ktorým je podpísaná dvojica tínedžerských hviezd Ben a Mateo. „Bodaj by sme sa tu za pár rokov stretli rovnako, aby ste neboli rozhádaní a boli stále usmievaví kamaráti ako ste dnes,“ zaželala dvojici Bílá. Podporiť mladé talenty je pre ňu vraj radosť a speváčka sa obracala, ako to len išlo, aj počas pandémie.

Ako prezradila v rozhovore pre portál Super.cz, neprepustila jediného zamestnanca a dlhú pauzu bez koncertov či podujatí a tiež počas núteného lockdownu využila na rekonštrukciu divadla aj reštaurácie. „Odišli od nás turisti, budeme divadlo ponúkať našim. A preto som ho zrekonštruovala, aby sa tu cítili dobre,“ vysvetlila pre portál 55-ročná hudobná diva. S humorom dodala, že doteraz bola najmä podnikateľ, teraz z nej bude znovu speváčka – chystá sa totiž do štúdia nahrať novú skladbu.

Lucie Bílá pokrstila debutový album dua Ben... Foto: Patrik Černoch
Lucie bílá Lucie Bílá pokrstila debutový album dua Ben & Mateo.

Na krste albumu Až ke hvězdám od Bena & Matea si zaspomínala aj na svoj vlastný prvý album. „Ani som nevedela, že vyšiel, kúpila som si ho sama, a potom som prosila, aby ho stiahli, pretože na titulnej fotke som vyzerala hrozne,“ prezradila so smiechom. Vtedy jej vraj skúsenejší kolegovia povedali, že z tohto zážitku sa raz stane nostalgická spomienka, čo neskôr sama uznala.

Na slávnostnom krste sprevádzali Bílú obaja jej „najdôležitejší“ muži. Reč je o partnerovi, osobnom trénerovi Radkovi Filipim a synovi Filipovi Kratochvílovi, ktorý sa vrátil po roku a pol z Francúzska. Teraz má vraj jasný cieľ – bude pomáhať vlastnej mame a to práve v spomenutom divadle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #krst #Lucie Bílá #Filip Kratochvíl #Radek Filipi

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...