Kristína zverejnila novú fotku so synom! Čerstvá mama šokuje: pozrite, aká je štíhla

Takmer mesiac tajila slovenská speváčka Kristína, že sa z nej stala mama. Keď o tom informovala minulý pondelok na sociálnej sieti, mnohí fanúšikovia zostali v šoku.

01.06.2021 07:12
Kristina Foto:
Speváčka Kristina na bratislavskej premiére novej českej komédie Dve nevesty a jedna svadba.
debata (6)

Pôvabnej východniarke sa narodil synček, ktorý dostal meno Radoslav. „Ozývam sa po dlhšom čase s mojou krásnou novinkou. Začiatkom mája som sa stala mamou,“ napísala Kristína Peláková, ktorá sa v roku 2016 vydala za spolupracovníka Mariána Kavuliča.

Dvojica sa vraj na bábätko nesmierne tešila a práve čas v pandémii, keď Kristína nemala nabitý pracovný kalendár vystúpeniami, sa mohli sústrediť na rozširovanie svojej rodiny. Po dlhšej pauze od sociálnych médií sa čerstvá mama prihovorila svojim fanúšikom znovu len pred pár dňami. A pridala prvý záber so svojou ratolesťou. Ani tentoraz však nečakajte, že by vpustila verejnosť do svojho súkromia viac, než by sama chcela.

„Naše spoločné chvíle vonku,“ komentovala Kristína záber, na ktorom stojí pri kočíku a usmieva sa do objektívu. Pod fotografiou sa razom začali množiť príspevky o tom, ako jej materstvo pristane a aká nádherná mamička z nej je.

Treba tiež dodať, že mnohí ľudia zostali zaskočení, ako rýchlo sa interpretka hitov ako Horehronie či Ta ne vrátila späť ku svojej štíhlej postave. Hoci má na fotografii oblečenú dlhšiu dámsku bundu, je celkom zjavné, že po zvyškových tehotenských kilách v jej prípade niet ani stopy.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #materstvo #Kristina #štíhla

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...