Svaly na to má! Princ William sa má preháňať po Kensingtonskom paláci v obleku superhrdinu

Bude sa princ William čoskoro prechádzať palácom v obleku Spider-Mana? Ak by si vojvodkyňa Kate "postavila hlavu", je to celkom možné.

02.06.2021 00:00
william Foto:
Princ William dostal vakcínu proti ochoreniu Covid-19 - záber spred niekoľkých dní.
debata

Vojvodkyňa Kate (39) plánuje kúpiť svojmu manželovi, princovi Williamovi (38), oblek Spider-Mana. Ako na tento nápad prišla? Počas online rozhovoru s jedným z finalistov jej fotografickej súťaže „Hold Still“, ktorým sa stal učiteľ bojových umení, zistila, že sa počas lockdownu prezliekal do kostýmu Spider-Mana, aby potešil deti a zaujal ich zaujímavými kúskami, informuje magazín People.

„Uvidím, či sa tento trend dostane aj do Kensingtonského paláca,“ žartovala 39-ročná Kate na jeseň 2020 počas telefonátu, ktorý bol aktuálne zverejnený na youtube. Potom mama princa Georgea (7), princeznej Charlotte (6) a princa Louisa (3) so smiechom dodala: "Možno budem musieť Williamovi kúpiť takýto oblek.“

Akciu Jasona Bairda a Andrewa Baldocka z anglického mesta Stockport označila Kate za „veľmi cool“. Fotografia kotrmelca Spider-Mana, ktorá upútala pozornosť niekoľkých nadšených detí za oknom, sa dostala medzi stovku najlepších záberov v spomínanej súťaži a výstave, ktorá je tiež zachytená v knižnej podobe.

william Čítajte viac Princ William ukázal pri očkovaní bicepsy! Asi netušil, čo to spôsobí

Len nedávno, kedy sa princ William nechal očkovať proti ochoreniu COVID-19, sa zábery z očkovacieho centra stretli s obrovským nadšením fanúšikov. Najmä preto, že princ ukázal svoje svaly priamo do objektívu. Hoci mal v pláne propagovať očkovanie, podarilo sa mu aj niečo iné – zaujať svojimi vypracovanými bicepsami. Pod fotografiou sa tak začali množiť komentáre odkazujúce na jeho svaly. „William vyzerá byť fit“, „Tie jeho bicepsy“, „Uf, niekto tu poctivo trénuje“, „Kate sa ale má, je jej čo závidieť“. Oblek superhrdinu by mu tak zrejme aj sedel…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...