Aký rozkošný drobec v tráve! Ale pozor, je to pravnuk britskej kráľovnej Alžbety II.

V marci prišlo na svet v poradí desiate pravnúča britskej kráľovnej Alžbety II.

02.06.2021 00:00
Zara Tindall Foto:
Zara Tindall so svojím synom Lucasom v Houghtone v Norfolku, chlapček je desiatim pravnúčaťom britskej kráľovnej.
debata

Jej vnučka, Zara Tindall a jej manžel, bývalý hráč rugby Mike Tindall, sa potešili z tretieho potomka. Synčekovi dali meno Lucas a ich malý poklad sa už objavil aj pred objektívmi. Jeho mama ho zobrala na dostihy v Houghtone na východe Anglicka.

Dvojmesačný chlapček bol pri svojej 39-ročnej mame, ale tá ho pred objektívmi nijako špeciálne neschovávala. Zara mala na sebe športové oblečenie, hlavu jej zakrývala šiltovka a syna nosila v nosiči, neskôr vozila v kočíku či spolu s ním oddychovala na deke v tráve. Spokojná mamička si tak užívala deň v prírode bez nejakých ťažkostí, so synom nablízku.

Zara Tindall a jej manžel Mike Tindall Čítajte viac Kráľovná Alžbeta II. má už desiate pravnúča! Pôrod nastal náhle, dieťa prišlo na svet v kúpeľni

malý Lucas má dve staršie sestry – Miu (7) a Lenu (2). Radosť manželov z potomka je o to väčšia, že vnučka kráľovnej Alžbety II. a dcéra princeznej Anne má za sebou dva spontánne potraty.

Lucas prišiel na svet za dramatických okolností – priamo v ich dome, v kúpeľni. Ako opísal Mike Tindall, synček sa na svet tak ponáhľal, že jeho manželka musela porodiť doma, cestu do nemocnice by nestihli.

Zara Tindall sa so svojím terajším manželom zoznámila v roku 2003. Zasnúbili sa v decembri 2010 a svadba sa konala 30. júla 2011 v Edinburghu. Zara je dcérou princeznej Anny a profesionálne sa venuje jazdectvu, v rámci ktorého sa jej podarilo získať už mnohé ocenenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II. #Zara Tindall

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...