Už niet pochýb! Nové zábery potvrdili, Jennifer Lopez s Affleckom sú znovu pár

Ak niekto ešte stále pochyboval, už naozaj nemusí. Najnovšie fotografie speváčky Jennifer Lopezovej a herca Bena Afflecka hovoria jasnou rečou.

03.06.2021 00:00
69637001 Foto:
Speváčka a herečka Jennifer Lopez na zábere s vtedajším priateľom Benom Affleckom v roku 2003. V šatách Valentino z archívu.
debata (1)

Slávna hollywoodska dvojica, ktorá kedysi tvorila pár, sa k sebe definitívne vrátila. Portál Page Six (pozrite si zábery tu) priniesol sériu záberov, ktoré vznikli v pondelok podvečer v Los Angeles a ktoré zachytávajú dvojicu túliac sa k sebe, s úsmevom na tvári a v nežných objatiach.

Štyridsaťosemročný herec a o tri roky staršia latino diva sa spoločne vybrali do novej reštaurácie oscarového šéfkuchára Wolfganga Pucka v priestoroch luxusného hotela Pendry. Podľa zdrojov, ktoré cituje portál, prišli v jednom automobile (hercovom) a cestou z neho do interiéru reštaurácie sa od seba nedokázali odtrhnúť. Spoločnosť im mala robiť ešte tretia osoba, podľa viacerých zdrojov to mal byť dlhoročný Lopezovej manažér Benny Medina.

"Vax Live: The Concert to Reunite the World" Čítajte viac Lopez vystavuje sexy telo! Tajomstvo jej krásy? Pozrite sa na mamu a pochopíte

O veľkom návrate niekdajších partnerov sa v poslednom čase píše čoraz viac. Okamžite sa objavili vraj aj dohady o sobáši, hoci na také reči sa zdá byť priskoro. Na túto tému však neváhal hovoriť Lopezovej bývalý mediálny zástupca Rob Shuter. Ten pre reláciu Access Hollywood prezradil, že „pokiaľ viem, tak Jennifer nikdy Benovi nevrátila zásnubný prsteň“.

Ide vraj o šperk s obrovským drahým kameňom a keď ho prvýkrát videl, tak si chvíľu myslel, že to musí byť napodobenina, lebo drahokam v ňom je vraj obrovský. „Takže, ak sa veci s týmito dvoma pohnú správnym smerom, bude mať ten najkrajší zásnubák, aký ste kedy videli. Je fakt nádherný,“ dodal ešte Shuter.

Bývalý PR manažér tiež uviedol, že podľa jeho názoru je „Ben mužom Lopezovej života“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Ben Affleck #návrat #spolu

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...