To je šok! Svadba nebude, hviezde Priateľov skrachoval vzťah

Pár dní po odvysielaní špeciálu Friends: The Reunion zostal jeden z hercov single.

02.06.2021 12:00
priatelia, Foto:
Zľava David Schwimmer, Lisa Kudrowová, Matthew Perry, Courtney Coxová, Jennifer Anistonová a Matt Leblanc na snímke z Los Angeles v roku 2002.
debata

Okolo Priateľov bolo v posledných dňoch horúco, keďže sa v plnej zostave (David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston a Matt LeBlanc) vrátili po rokoch späť na obrazovku v špeciáli streamovacej platformy HBO Max. Aktuálne sa však do hľadáčika médií dostal iba herec Matthew Perry (51), predstaviteľ seriálového Chandlera Binga.

zväčšiť Záber zo špeciálnej epizódy Priatelia: Zase spolu. Foto: Terence Patrick/HBO
priatelia, Záber zo špeciálnej epizódy Priatelia: Zase spolu.

Ako uvádza magazín People, Matthew Perry (51) sa rozišiel so svojou snúbenicou Molly Hurwitzovou (29), po troch rokoch ich vzťahu. „Niekedy veci jednoducho nefungujú a toto je jedna z nich,“ povedal Perry pre People prostredníctvom svojho hovorcu. "Prajem Molly len to najlepšie.“ Perry a Hurwitz tvorili pár od roku 2018, v novembri 2020 herec oznámil ich zásnuby.

priatelia, Čítajte viac Takto vyzerajú Priatelia po 17 rokoch od poslednej klapky! Pozrite si trailer k špeciálnej epizóde

Perry doposiaľ ženatý nebol, má však za sebou 6-ročný vzťah s herečkou Lizzy Caplanovou, s ktorou sa aj zasnúbil. Ich vzťah sa však v roku 2012 rozpadol. V čase najväčšej slávy randil Perry aj s krásnou záchranárkou zo seriálu Pobrežná hliadka, s Yasmine Bleethovou. Stvárňovala rolu Caroline Holdenovej.

Aisha Tyler - koláž Čítajte viac Ako krásna Charlie v Priateľoch randila s Joeym aj Rossom! A dnes? Má 50 a očarí kohokoľvek

Matthew Perry bavil desať rokov milióny televíznych divákov po celom svete ako Chandler Bing v seriáli Priatelia (1994 – 2004). Po skončení nakrúcania seriálu sa však Perry, ktorý už v čase nakrúcania bojoval so závislosťami od liekov, alkoholu i drog, príliš nepresadil. V roku 2000 bola však výnimkou rola po boku hviezdneho Bruce Willisa v snímke Môj sused zabijak. V rámci špeciálneho programu „Friends: The Reunion“, ktorý sa vysielal minulý týždeň, sa šesť hlavných hercov opäť stretlo pred kamerou 17 rokov po finále kultovej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #Matthew Perry

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...