Rodina Meghan sa o slovo v médiách hlási často! Ale teraz... Rozhovoril sa príbuzný Kate

Rodina vojvodkyne Kate, čo sa médií týka, sa vždy držala v ústraní.

04.06.2021 00:00
meghan, kate-koláž Foto:
Vojvodkyňa Meghan (vľavo), vojvodkyňa Kate.
debata

O tom, ako sa na tému kráľovskej rodiny, princa Harryho, jeho manželstva a predovšetkým smerom k vojvodkyni Meghan vyjadrovali členovia jej rodiny, sa toho popísalo už dosť. Najmä jej nevlastná sestra Samantha sa zo svojho príbuzenského vzťahu s manželkou princa Harryho snažila čo-to vyťažiť.

Rodina vojvodkyne Kate sa v tomto smere vždy držala v ústraní, len výnimočne odznelo zopár vyjadrení o jej súkromnom živote z úst Carole Middletonovej, mamy Kate. Teraz sa však prostredníctvom rozhovoru pre magazín Closer o problémoch v rodine rozhovoril strýko vojvodkyne, Gary Goldsmith (56), ktorý je bratom Carole Middletonovej.

kate Čítajte viac V Škótsku úsporne! Vojvodkyňa Kate si vystačila so sakom z módneho reťazca v cene 60 eur

Ako opísal, z jeho pohľadu hrozí, že ak sa priepasť medzi princom Williamom (39) a princom Harrym (36) ešte zväčší, nebude už čo zachraňovať. Veľká úloha spočíva podľa neho práve na pleciach Kate, ktorá sa s veľkým zanietením a citlivosťou snaží napraviť narušený vzťah medzi bratmi.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej manžel, princ...
Princ William a vojvodkyňa Kate na oficiálnom...
+4Vojvodkyňa Kate z Cambridge na pláži v meste...

Od odchodu princa Harryho a Meghan začal vzťah medzi bratmi upadať. „Bol som veľmi rád, že sa Harry rozhodol hľadať ‚súkromný život‘,“ hovorí Gary Goldsmith. „Pravdou je, podľa môjho názoru, že ak Harry nedokáže dostať svoje nekontrolovateľné správanie pod kontrolu, už nebude existovať cesta, ako ich vzťahy napraviť.“ Ak niekto dokáže bratov uzmieriť, je to podľa neho práve Kate. „Ak vie niekto vniesť mier medzi týchto členov kráľovskej rodiny, je to Kate. Ona je skutočným ‚mierotvorcom‘. Každým svojím krokom, každým kúskom svojho tela naznačuje, aká je pre ňu harmónia dôležitá.“

kate, william Čítajte viac Či to William a Kate chcú alebo nie, teraz už sú...

Ako ešte dodal, na kráľovskú rodinu je nesmierne hrdý, zvlášť v tejto dobe. „Nikdy som nebol na kráľovskú rodinu hrdý viac ako teraz. Vďaka nim sa cítime stabilne a zachovávame si svoju dôstojnosť. Každý miluje našu kráľovnú a myslím si, že pri všetkom, čo sa momentálne vo svete deje, sú členovia kráľovskej rodiny dôležitejší ako kedykoľvek predtým.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #vojvodkyňa Meghan

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...