Hviezda erotického hitu 365 dní zverejnila záber, internet sa pýta: On je gay?

Možno ani netušil, čo spôsobí, keď zverejní tento záber na svojom Instagrame. Taliansky herec Michele Morrone však poriadne rozvíril debatu na sociálnych médiách.

04.06.2021 00:00
debata

Hrdina filmu 365 dní z produkcie Netflixu, ktorý sa stal prekvapivým hitom minulého roka, sa na Instagrame naposledy pochválil spoločným záberom s hereckým kolegom Simonem Sussinom. Dvojica si zjavne užíva pri bazéne, obaja sú bez trička a Sussina objíma svojho charizmatického kolegu okolo krku. Obaja sa dívajú do objektívu.

Morrone k fotografii napísal vetu „Som klamár“ a jeho sledovateľom a fanúšikom nebolo viac treba. Okamžite sa začali dohady o tom, či ide vlastne o jeho oficiálne potvrdenie homosexuálnej orientácie a vzťahu s hereckým kolegom. Informácie sa, samozrejme, chytili aj médiá a Morrone ani netušil, čo ho čaká.

Ako uviedol v stredu po zverejnení záberov, reakcie ho poriadne prekvapili. „Dnes ráno som sa zobudil a ľudia z môjho tímu mi volali, že v médiách je niekoľko článkov o tom, že som potvrdil homosexuálnu orientáciu, lebo sme si urobili spoločnú fotku so Simonem,“ uviedol herec v stredajšej „insta-story“. „Nakrúcame spolu film a stal sa z neho môj dobrý kamarát, sme ako bratia. Ľudia, je to len fotka, nič viac,“ pokračoval taliansky fešák.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Simone Susinna (@susinnasimone)

„A mimochodom, som veľkým podporovateľom celej komunity LBGT, ale v tomto prípade sa bavíme len o obyčajnej fotke. Žiadne priznanie alebo coming out,“ podotkol ešte tridsaťročný herec, ktorý sa zároveň ospravedlnil za zmätočnú správu. To, že napísal o sebe, že je klamár, vraj malo narážať na jeho profesiu herca. „Každý herec je istým spôsobom klamár, preto som to napísal,“ zdôraznil Morrone.

S tmavovlasým hrdinom erotického hitu, ktorý vznikol na základe knižnej predlohy z Poľska, by sa už čoskoro malo objaviť aj pokračovanie filmu. V ňom sa predstaví aj uvedený Sussina, ktorý sa živí prevažne ako model, no občas zabŕdne aj do herectva. Ako na svojom vlastnom profile na Instagrame poznamenal, stvárni rolu Nacha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #kolega #gay #fotka #Michele Morrone

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...