Ďurica využil lockdown na pesničky. Dopraje im koncertnú podobu a letný večer

Spevák a skladateľ Adam Ďurica v čase lockdownu všeličo pomenil. Postavil napríklad novú kapelu a tvoril.

04.06.2021 11:00
05lacorychtarik Foto:
Spevák a hudobník Adam Ďurica.
debata

Riadna skúška, ktorá nás naučila trpezlivosti a pokore. Tak hodnotí Ďurica ostatný rok, ktorý umeleckej brandži veľa dobrého nepriniesol. Hudobníci však mali dosť času tvoriť. Adam zložil skladby, z ktorých sú už hity. Teraz sa nevie dočkať, ako ich zahrá naživo na koncertoch.

„Keďže času bolo dosť, na túto koncertnú sezónu sme pripravili úplne nový program, ktorý ešte nikto nepočul. Dokonca som minulý rok postavil novú kapelu, s ktorou sme nemali veľa možností zahrať si, takže sa tešíme o to viac,“ potvrdil s tým, že počas pandémie vzniklo niekoľko veľmi zaujímavých skladieb.

Z jeho aktuálneho singla Medzi nami je už rádiový hit. „Ani ona, ale aj skladby ako Pravdupovediac či Vlci ešte nikdy nezneli na mojich koncertoch,“ poznamenal spevák. Aj to bolo motiváciou, aby pripravil koncertné turné, ktoré odštartuje na nádvorí kežmarského hradu 10. júla.

Okrem toho čaká Ďuricu ďalších šesť koncertov od západného Slovenska až po východ. „Teším sa na všetky mestá, v ktorých budeme tento rok hrať. Špeciálne sa možno teším na Kežmarok, keďže odtiaľ pochádza aj Vlado Krausz, ktorý napísal väčšinu textov k mojim veľkým hitom a na hrade v Kežmarku sme ešte nikdy nehrali,“ priznal Ďurica. „Koncertovanie nám veľmi chýbalo, a tak sľubujem fanúšikom, že sa môžu tešiť na krásny koncertný zážitok,“ uzavrel.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #koncert #turné #plán #Adam Ďurica

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...