Recept na priateľstvo s bývalým? Liz Hurley prezrádza, čo ju spája s Hughom Grantom

Kedysi patrili medzi najslávnejšie páry filmového šoubiznisu. Škandál, ktorý spôsobilo prichytenie herca Hugha Granta s prostitútkou, síce jeho lásku s kolegyňou Elizabeth Hurleyovou naštrbilo, no rozišli sa až neskôr. A zostali priateľmi.

06.06.2021 00:00
shutterstock 93665227 Foto:
Archívny záber z roku 1997: Herečka Elizabeth Hurley a herec Hugh Grant.
debata

Potvrdila to opäť aj samotná Hurley, keď sa pred časom prihovorila v podcaste „90's“ amerického magazínu People.

„S Hughom som stále veľmi blízka priateľka,“ vyhlásila britská herečka. „Viete, my sme si prešli toľkými vecami spoločne. Myslím si, že najdôležitejšou vecou, ak si chcete uchovať dobré vzťahy s vašimi bývalými, je mať dostatok rešpektu pre ich súčasný život,“ pokračovala Hurley.

Dvojica tvorila pár bezmála trinásť rokov, no od ich rozchodu už uplynulo ďalších 21. „Napriek tomu, alebo možno práve preto, že už nás nespája nič romantické, máme veľmi silné priateľstvo. Ale vždy sme si boli veľmi dobre vedomí toho, že v našich životoch sú už iní ľudia. Partneri, deti. Skrátka nemôžete žiť v nejakej ružovej nostalgickej hmle minulosti. Musíte kráčať ďalej s tým, čo prináša čas a mať rešpekt voči prítomnosti,“ vysvetlila svoj pohľad 55-ročná herečka a autorka vlastnej kolekcie plaviek.

Grant, ktorý je od nej o rovných päť rokov starší, je dokonca krstným otcom Hurleyovej syna Damiana. Po dlhom období bez oficiálnej partnerky sa nakoniec usadil po boku producentky Anny Ebersteinovej, s ktorou má osemročného syna Johna. Ďalšie dve deti, dcéru Tabithu a syna Felixa má s bývalou partnerkou Tinglan Hongovou.

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #Hugh Grant #Elizabeth Hurley

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...