Natáčanie Mission: Impossible opäť stojí! Môžu za to pozitívne testy na Covid-19

Tom Cruise berie nakrúcanie počas pandémie veľmi zodpovedne, od štábu vyžaduje veľkú zodpovednosť.

04.06.2021 13:00
Tom Cruise Foto: ,
Tom Cruise a Hayley Atwell pred kamerami filmu "Mission: Impossible 7" .
debata

Natáčanie filmu „Mission: Impossible 7“ muselo byť pozastavené. Stalo sa tak už niekoľký raz, dôvodom bola, samozrejme, pandémia. Kamery akčnej snímky v hlavnej úlohe s Tomom Cruiseom opäť stoja.

"Dočasne sme zastavili výrobu do 14. júna z dôvodu pozitívnych výsledkov testu na koronavírus počas rutinných testov,“ oznámila produkcia v oficiálnom vyhlásení, ktoré priniesol portál Hollywood Reporter. Budú dodržané všetky bezpečnostné štandardy a situáciu bude produkcia dôkladne monitorovať. 14 ľudí v tíme malo pozitívne testy na koronavírus, v izolácii skončilo až 60 ľudí, ktorí s nimi prišli do kontaktu, informuje The Sun. V izolácii mal skončiť aj Cruise, ktorý podľa denníka prišiel takisto do kontaktu s tanečnicami, ktoré stáli pred kamerou filmu a boli pozitívne testované.

Britain Tom Cruise Čítajte viac Dedinka so 70 obyvateľmi a odrazu... Cruise na helikoptére aj skákajúc z vlaku!

Film vzniká od februára 2020, výroba však musela byť kvôli pandémii niekoľkokrát prerušená. V súčasnosti sa plánuje uvedenie filmu „Mission: Impossible 7“ na máj 2022.

Tom Cruise berie nakrúcanie počas pandémie veľmi zodpovedne, jeho ostré vyjadrenia na pľaci ohľadom dodržiavania všetkých opatrení sa dostali aj do médií. Herec okrem iného pohrozil členom štábu tým, že každý, kto nebude dodržiavať zásady bezpečného nakrúcania, bude okamžite prepustený. Cruise pritom použil niekoľko vulgarizmov.

Italy Mission Impossible 7 Čítajte viac Unikla nahrávka rozzúreného Cruisa! Kričí na štáb Mission: Impossible pre covid

Aktuálne sa nakrúcalo vo Veľkej Británii, v Longcross Studios, scény filmu sa však točili predtým v Taliansku, napríklad aj v hlavnom meste. Okrem Cruisa stojí pred kamerami britská herečka Hayley Atwell, ktorá v siedmom filme vytvorí hlavný ženský proťajšok mužskému hrdinovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Covid-19

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...