Opäť sa skloňuje meno Harryho ex! V súvislosti s kráľovským bábätkom

Prvý syn princeznej Eugenie a jej manžela Jacka Brooksbanka, ktorý dostal meno August Philip Hawke, prišiel na svet začiatkom februára.

05.06.2021 13:30
debata (2)

Narodil sa na londýnskej klinike The Portland Hospital, kde v roku 1990 prišla na svet aj jeho mama, 31-ročná Eugenie. Štyri mesiace po narodení sa začína v Británii skloňovať téma jeho krstu.

zväčšiť Herečka Cressida Bonas. Foto: SHUTTERSTOCK
Cressida Bonas Herečka Cressida Bonas.

Kráľovské deti sú zvyčajne pokrstené na súkromnom obrade už po necelých troch alebo štyroch mesiacoch od narodenia. Tak to prebiehalo napríklad u troch detí princa Williama (38) a vojvodkyne Kate (39). Ako presne bude krst prebiehať, je aj vzhľadom na pandémiu nejasné.

Princezná Eugenie Čítajte viac Pozrite sa! Foto najmladšieho člena britskej kráľovskej rodiny! Volá sa...

Otázkou zostávajú aj krstní rodičia malého Augusta, tu prichádzajú do úvahy aj naozaj slávne mená, dokonca britské médiá píšu aj o herečke Cresside Bonas (32), ktorá je expartnerkou princa Harryho a dobrou kamarátkou Eugenie. Britská herečka tvorila pár s princom Harrym v rokoch 2012 až 2014. Od roku 2019 je zasnúbená, ale pred oltár sa doteraz nepostavila.

Cressida Bonas Čítajte viac Harryho nežná ex mohla byť krásna nevesta! Všetko je ale inak

Okrem nej má však princezná Eugenie na výber ďalšie a ešte oveľa slávnejšie mená. Spája ju priateľstvo s popovou hviezdou Robbie Williamsom (47) a jeho manželkou Aydou Field (42), takisto so slávnou speváčkou Ellie Goulding (34), ktorá sa sama stala pred pár týždňami po prvý raz mamou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Eugenie

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...