Reč tela hovorí jasne! 5 FOTO dôkazov, že Lopez a Affleck sú pre seba stvorení

Exkluzívne zábery, ktoré sa podarilo zhotoviť paparazzom v prípade Bena Afflecka a Jennifer Lopezovej, vlastne nie sú ničím novým...

04.06.2021 14:20
614043334 Foto:
Ako za starých čias. Fotografia z konca mája 2021 zachytáva Bena Afflecka a jeho staronovú priateľku Jennifer Lopezovú v romantickom a nežnom objatí.
debata

Teda, aby sme boli konkrétnejší. Už dlho sa píše o „veľkom návrate“ rozídených milencov – slávna latino-diva a známy herec, režisér a scenárista sa znovu začali stretávať po bezmála 19 rokoch prestávky.

Ben Affleck a Jennifer Lopez tvorili pár v rokoch 2002 až 2004, potom ako spoločne pracovali na filmi Gigli. V čase jeho nakrúcania bola speváčka a herečka ešte vydatá za tanečníka Crisa Judda, s ktorým sa však napokon odcudzili a dlhší čas žili oddelene. V lete roku 2002 sa objavili prvé spoločné zábery Lopezovej a fešného hollywoodskeho herca, na ktorých sa bozkávajú. Za sériu paparazzovských záberov bozku vraj v tom čase magazín People zaplatil 75-tisíc dolárov a dvojica sa na chvíľu stala jednou z najžiadanejších tém spoločenských aj bulvárnych periodík.

Mohol by vyzerať spokojnejšie? Takto...
Paparazzoviský záber z roku 2003, ktorý...
+2Pohľad priamo do očí, nadšenie a radosť,...

Bennifer, ako začali americké médiá prezývať slávny pár, sa síce po čase rozišiel a zišlo aj zo zamýšľanej svadby, no ich návrat jeden k druhému v roku 2021 budí možno o to väčšiu pozornosť. Keď sa naposledy vybrali do reštaurácie vychýreného šéfkuchára Wolfganga Pucka, mali v pätách desiatky paparazzov.

Čo je však dobré podotknúť, v prípade oboch protagonistov tejto „starej“ lásky, ktorá celkom zjavne nezhrdzavela, vidieť z väčšiny záberov, akú náklonnosť k sebe cítia. V roku 2003 nebolo vôbec výnimočné zachytiť roztúženého a mierne hanblivého Afflecka ako zbožne hľadí na svoju partnerku. Lopez zase s očarujúcim a spokojným úsmevom odmeňovala jeho, nechýbali bozky, dotyky či objatia.

Herečka Ana De Armas na archívnom zábere. Čítajte viac Affleckova krásna bývalka s novým imidžom?! Aha, toto si spravila s vlasmi...

Reč tela určite svedčí v prospech fyzickej náklonnosti medzi dvojicou slávnych osobností. Uvidíme, či to bude stačiť aj na udržanie obnoveného vzťahu. Lopez má za sebou tri neúspešné manželstvá a celkom čerstvo aj skrachovaný vzťah s Alexom Rodriguezom, ktorý ju mal údajne podviesť. Affleck je rozvedený s herečkou Jennifer Garnerovou a začiatkom roka skončil jeho vzťah s kubánskou herečkou Anou de Armasovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Lopez #Ben Affleck #reč tela

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...