Súboj so šedinami najprv riešil farbou! A teraz? Robbie Williams skončil naholo

Vek je skrátka neúprosný. Presvedčil sa o tom aj spevák Robbie Williams, ktorý sa pred časom priznal k tomu, že svoje šediny chcel prekryť tmavšou farbou. A výsledok?

07.06.2021 00:00
debata

Pár týždňov chodil s novou vlasovou pokrývkou, no zdá sa, že jeho „vylepšená“ farba mu pripomínala skôr fakt, že sa snaží urputne bojovať s nezvratným procesom starnutia. Radšej sa napokon rozhodol vyrovnať sa s tým inak.

Jeho manželka Ayda Field vo štvrtok zverejnila na vlastnom Instagrame krátke video so skladbou Ready for it? od Taylor Swiftovej. Zachytené je na ňom, ako sa Williams na balkóne luxusnej vily zveruje do rúk polovičky vyzbrojenej holiacim strojčekom. A, samozrejme, končí s celkom vyholenou hlavou.

„Je to všetko alebo nič, keď príde na jeho vlasy. A celkom zjavne, je z nich tentoraz nič,“ okomentovala s humorom Field svoj počin a výsledok na manželovej hlave. Štyridsaťsedemročný spevák a bývalý člen kapely Take That pôsobí na krátkom videu rezignovane, no tiež pobavene.

„S holou hlavou, ale krásny,“ podotkla ešte Ayda Field na adresu svojho manžela, s ktorým sa vzali v roku 2010 a spoločne vychovávajú už štyri ratolesti. Dve z nich porodila Ayda, dve páru vynosili náhradné matky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Robbie Williams #Ayda Field #strihanie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...