Kelly z Beverly Hills 902 10 sa pochválila 18-ročnou dcérou! Aha na dlhovlasú blondínku

Herečka Jennie Garth je trojnásobnou mamou. Ale fanúšikom sa pochválila nielen peknou dcérou, ale aj... Svojou šikovnosťou.

05.06.2021 00:00
Herečka Jennie Garth Foto:
Herečka Jennie Garth.
debata

Jennie Garth (49) fanúšikom na Instagrame prezradila, že jej dcéra si na maturitný ples vyžiadala nové šaty. Ale nie obyčajné. Prosbou jej dcéry totiž bolo, aby jej ich mama ušila, nie kúpila. Niekdajšia slávna seriálová Kelly síce priznala, že šitie nikdy nebolo jej silnou stránkou, ale napokon sa jej to podarilo a na šaty aj dcéru, ktorá si ich počas slávnostného večera obliekla, bola veľmi pyšná.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie (@jenniegarth)

Čierne šaty zdobil výrazný rozparok na boku a jej dcéra k nemu zvolila aj nápadný náhrdelník z dielne Vivienne Westwood. Dlhé blond vlasy padali peknej tínedžerke rozpustené na plecia. Jennie Garth sa zábermi pochválila na Instagrame, kde ju sleduje takmer 900 000 fanúšikov.

Jennie Garth Čítajte viac Kelly z Beverly Hills oslavuje! Dylana a Brandona jej závideli všetky dievčatá, teraz má po boku...

Herečka, ktorú preslávila ju rola Kelly Taylorovej v seriáli Beverly Hills 902 10 (1990 – 2000), je trojnásobnou mamou, otcom troch dcér je Peter Facinelli, ktorý je známy najmä ako Carlisle Cullen z filmovej série Twilight. Dvojica sa zosobášila v roku 2001, ich manželstvo sa rozpadlo v roku 2013. Okrem Loly tak vychovali Lucu (23) a Fionu (14).

V roku 2014 začala Garth randiť s hercom Davidom Abramsom, ktorý je od nej mladší o 9 rokov. V roku 2015 sa dvojica zosobášila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennie Garth

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...