Týmto krásnym záberom reagovali Kate a William na narodenie dcérky Harryho a Meghan

Správa o narodení druhého potomka Harryho a Meghan v nedeľu obletela svet.

07.06.2021 07:28
Britain Royals Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate.
debata (2)

Lilibet „Lili“ Diana Mountbattenová-Windsorová prišla na svet v piatok v kalifornskej nemocnici Santa Barbara Cottage Hospital. Po zverejnení informácie začali pribúdať blahoželania aj na oficiálnych stránkach členov kráľovskej rodiny. Lili je v poradí jedenástym pravnúčaťom britskej panovníčky.

Britain Meghan and Harry Čítajte viac Princ Harry a Meghan majú dcérku! Dostala nádherné meno, po starej aj prastarej mame

Samozrejme, panovníčka Alžbeta II., bola medzi prvými, kto na správu oficiálne zareagoval. "Kráľovná, princ z Walesu a vojvodkyňa z Cornwallu a vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge boli informovaní a sú potešení správou o narodení dcéry vojvodu a vojvodkyne z Sussexe,“ znela oficiálna gratulácia. Na stránke Buckinghamského paláca sa objavila gratulácia s fotografiou, ktorá zobrazuje Harryho a Meghan počas ich svadobného dňa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Ale Harrymu a Meghan poslali zvlášť blahoželanie aj zo stránky Kensingtonského paláca, ktorá patrí princovi Williamovi a jeho manželke Kate. „Všetkých nás teší šťastná správa o narodení Lili. Blahoželáme Harrymu, Meghan a Archiemu.“ William a Kate k týmto slovám pripojili čierno-bielu fotografiu, na ktorej pózuje mladá rodinka pod stromom a Archie sa schováva v maminom náručí, Meghan je vo vysokom štádiu tehotenstva. Fotografiu sme už videli, objavila sa na instagramovom účte fotografa Misana Harrimana pri príležitosti Medzinárodného dňa žien. Na Kate a Williama tak zjavne urobila dojem, keďže po nej siahli aj pri takejto slávnostnej príležitosti.

Harryho otec, princ Charles s manželkou takisto zapriali na svojom Instagrame Clarence House a zvolili ďalšiu z fotografií mladej rodinky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse)

Napriek tomu, že vzťahy medzi Harrym, Meghan a zbytkom rodiny zostali aj po jeho návšteve Londýna po úmrtí princa Philipa napäté, na šťastnú udalosť v jeho živote reagovali všetci najbližší príbuzní.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #princ Harry

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....