Brooke Shields sa pýši pôvabnou dcérou! Na ples si obliekla mamine šaty z roku 1998

Jedna túžila po tom, aby jej šaty na záverečnú školskú slávnosť ušila slávna mama. Druhá si šaty slávnej mamy rovno požičala.

07.06.2021 11:17
debata (4)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brooke Shields (@brookeshields)

Reč je o dcérach dvojice známych žien, ktoré pred pár dňami absolvovali očakávanú udalosť spájanú so študentským životom – takzvanú „prom“, respektíve niečo podobné ako našu stužkovú. Už pred pár dňami sme písali o tom, že na záverečnú slávnosť sa chystala aj dcéra herečky Jennie Garthovej, známej najmä ako Kelly zo seriálu Beverly Hills 902 10.

Osemnásťročná Lola Ray však mala na slávnu mamu veľkú prosbu – chcela, aby pre ňu šaty na „americkú stužkovú“ ušila. A to sa napokon aj stalo. Plavovlasá hviezda seriálového hitu 90-tych rokov sa svojím výtvorom (a pôvabnou dcérou) pochválila aj na sociálnej sieti.

Počas uplynulého víkendu však záverečnú slávnosť absolvovala aj dcéra ďalšej slávnej ženy – herečky a modelky Brooke Shieldsovej. A aj v jej prípade stoja za zmienku šaty. Hoci tentoraz sa krajčírskymi schopnosťami neblysla slávna herečka, ukázalo sa, že v rodine Shieldsových sa nosia modely s dôrazom na spomienky a ekologickú udržateľnosť.

brooke98 Čítajte viac Kučierky, vlny aj vyžehlené! Shieldsovej hriva inšpiruje, tu je 9 tipov pre každú ženu

Ako inak pomenovať fakt, že herečkina dcéra Rowan si na seba obliekla model ostročervených tubových šiat, ktoré v roku 1998 mala na sebe na cenách Zlatý glóbus jej slávna mama (foto nájdete po kliknutí na šípku v odkaze hore vpravo).

Päťdesiatšesťročná Brooke Shields sa rovnako pochválila týmto momentom na sociálnej sieti. „Myslela som si, že to bola výnimočná noc, keď som bola v roku 1998 nominovaná na Zlatý glóbus a obliekla som si tieto šaty. Ale nikto ma nepripravil na moment, keď v nich uvidím moju dcéru počas jej promočnej oslavy,“ napísala Shields na Instagrame. „Pyšná mama,“ dodala ešte herečka.

Herečka Jennie Garth Čítajte viac Kelly z Beverly Hills 902 10 sa pochválila 18-ročnou dcérou! Aha na dlhovlasú blondínku

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #dcéra #Instagram #Brooke Shields #promócia

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...