S kým vychováva Naomi Campbell svoju dcérku?

V máji sa jedna z najslávnejších modeliek sveta, Naomi Campbell, stala mamou.

08.06.2021 14:00
Naomi Campbell Foto:
Naomi Campbell.
debata

O novinku sa podelila na Instagrame, kde zverejnila vyjadrenie: „Krásne malé požehnanie si ma vybralo, aby som sa stala matkou, som taká poctená, že mám vo svojom živote túto jemnú dušu. Nenachádzam slová, aby som opísala celoživotné puto, ktoré teraz zdieľam s tebou, môj anjel. Nie je väčšej lásky.“

People Naomi Campbell Čítajte viac Naomi Campbell sa stala v 50-ke mamou! Detaily sú tajné, ukázala aspoň...

S kým 51-ročná kráska svoju dcérku vychováva? Je na všetko sama alebo má po svojom boku partnera? „Dieťatko vychováva sama,“ vyjadrila sa jedna z jej blízkych osôb pre „The Mail on Sunday“. „Žiadneho tajomného partnera nespomína. Nič nenasvedčuje tomu, že by po jej boku niekto stál,“ uvádza spomínaný denník.

Modelka viac informácií o svojej dcérke neposkytla, na Instagrame, kde ju sleduje vyše 10 miliónov ľudí, sa žiadna nová fotografia dieťatka neobjavila. Stále je pravdepodobné, že potomka jej vynosila náhradná matka, v hre je aj možnosť adopcie.

Naomi Campbell Čítajte viac Campbell oslavuje narodeniny už ako mama! Jej prvé slová potom, čo predstavila svoju dcérku?

Zoznam bývalých milencov exotickej krásky je impozantný, pre dieťa sa však rozhodla až po 50-ke. Chodila napríklad so známym násilníkom, boxerom Mikom Tysonom, s hercom Robertom de Nirom, monackým kniežaťom Albertom II., Flaviom Briatorem z F1 alebo s basgitaristom U2 Adamom Claytonom. Žila aj s ruským miliardárom Vladimirom Doroninom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...