Na tomto mieste prišla dcérka Harryho a Meghan na svet! Zaujíma vás cena za pôrod?

Lilibet „Lili“ Diana Mountbattenová-Windsorová prišla na svet v kalifornskej nemocnici Santa Barbara Cottage Hospital. O aké zariadenie ide?

08.06.2021 00:00
debata (1)

Ide o súkromné zariadenie, ktoré bolo v roku 1888 založené skupinkou 50-tich žien. Stojí v centre Santa Barbary a je jednou z najbližších nemocníc pri Montecite, mieste, kde Harry s rodinou žije v ich 11-miliónovej vile. Od Montecita je nemocnica vzdialená asi 10 minút autom, ako uvádza Daily Mail a pacientom poskytuje 519 lôžok.

Britain Royals Čítajte viac Týmto krásnym záberom reagovali Kate a William na narodenie dcérky Harryho a Meghan

Prirodzený pôrod tu stojí v prepočte 11 600 eur, zatiaľ, čo pôrod cisárskym rezom 23 300 eur. Lili je jedným z 2 400 detí, ktoré za posledný rok prišli na svet práve na tomto mieste. Ako uvádza spomínaný portál, svoju dcérku Daisy tu mala priviesť na svet aj speváčka Katy Perry, ktorá je spolu s jej snúbencom, hercom Orlandom Bloomom, susedkou Meghan a Harryho v Montecito.

zväčšiť Santa Barbara Cottage Hospital - na tomto... Foto: SHUTTERSTOCK
Santa Barbara Cottage Hospital Santa Barbara Cottage Hospital - na tomto mieste prišla na svet dcérka Harryho a Meghan.

Nemocnica je postavená v španielskom koloniálnom štýle a nemocničné zariadenie na prvý pohľad nepripomína. Pre budúce mamičky funguje izbová služba – okrem iného je tu aj možnosť objednať si zvolené menu priamo na izbu, ale v izbe majú mamičky aj akúsi komoru, kde sa nachádza občerstvenie nielen pre ne ale aj pre ich sprievod. Samozrejmosťou je wifi či veľký monitor. Ako uviedla tlačová agentúra AFP, pri pôrode dcérky bol prítomný aj princ Harry. Na stránke pôrodnice sa uvádza, že maximálny počet sprevádzajúcich osôb pri budúcej mamičke sú tri.

Britain Meghan and Harry Čítajte viac Princ Harry a Meghan majú dcérku! Dostala nádherné meno, po starej aj prastarej mame

Archie, prvorodený syn páru, prišiel na svet v súkromnej nemocnici Portland Hospital v britskej metropole Londýn.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan #dcéra Lili

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...